מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ocd תרופות והריוןגאיה25/09/2015
שלום
אני כבר קרוב לעשר שנים נוטלת פבוקסיל (100 -150 מ"ג) עקב או סי די וחרדות ודיכאון.
בעבר הייתי מטופלת אצל פסיכיאטר אבל כרגע אני ללא טיפול
אני מאוד רוצה להכנס להריון ואף הייתי בעבר בהריון עם הכדורים. כשגיליתי שאני בהריון הפסקתי עם הכדורים מיד אבל אז התחילו לי חרדות ודיכאון חמור מאוד עד למצב שכל יום כל היום הייתי בוכה עם חרדות!! ואחרי שהלכתי לפסיכיאטרית בגלל שהייתי במצב קשה נטלתי שוב את הכדורים למרות ההיריון ( היום טפו טפו טפו יש לי ילד בריא)
העניין שאני רוצה שוב להיכנס להריון אבל ממש לא רוצה לקחת תרופות בהריון או להבדיל לקחת תרופות אבל כאלו שידוע לגביהן בוודאות שהן לא מזיקות לעובר (לגבי פבוקסיל אין הרבה מידע ולכן ממליצים לא לקחת בהריון ואף בהוראות שימוש רשום לא לקחת בהריון...)
אני רוצה המלצה על כדורים כאלה אם ישנם ואשמח מאוד גם להמלצה על פסיכיאטר באזור הצפון (אני מעפולה) שיוכל להכווין אותי....
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ocd תרופות והריון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/10/2015ssri הכי בטוח בהריון היינו סרנדה. בכל מקרה ניתן להתייעץ עם המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות לגבי בטיחות התרופות ןהמלצות.
ד'ר יונתן דוידאור
פסיכיאטר מומחה, פסיכותרפיסט
טיפול רפואי ופסיכולוגי בהיפנוזה
הוד השרון כפר סבא רעננה הרצליה
כפר שמריהו נתניה כפר יונה פתח תקווה יהוד
טיפול בהיפנוזה היפנוטראפיה טראנס רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)