ocd תרופות והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ocd תרופות והריון
    גאיה
    25/09/2015

שלום
    אני כבר קרוב לעשר שנים נוטלת פבוקסיל (100 -150 מ"ג) עקב או סי די וחרדות ודיכאון.
    בעבר הייתי מטופלת אצל פסיכיאטר אבל כרגע אני ללא טיפול
    אני מאוד רוצה להכנס להריון ואף הייתי בעבר בהריון עם הכדורים. כשגיליתי שאני בהריון הפסקתי עם הכדורים מיד אבל אז התחילו לי חרדות ודיכאון חמור מאוד עד למצב שכל יום כל היום הייתי בוכה עם חרדות!! ואחרי שהלכתי לפסיכיאטרית בגלל שהייתי במצב קשה נטלתי שוב את הכדורים למרות ההיריון ( היום טפו טפו טפו יש לי ילד בריא)
    העניין שאני רוצה שוב להיכנס להריון אבל ממש לא רוצה לקחת תרופות בהריון או להבדיל לקחת תרופות אבל כאלו שידוע לגביהן בוודאות שהן לא מזיקות לעובר (לגבי פבוקסיל אין הרבה מידע ולכן ממליצים לא לקחת בהריון ואף בהוראות שימוש רשום לא לקחת בהריון...)
    אני רוצה המלצה על כדורים כאלה אם ישנם ואשמח מאוד גם להמלצה על פסיכיאטר באזור הצפון (אני מעפולה) שיוכל להכווין אותי....
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ocd תרופות והריון

הוספת תגובה

• ocd תרופות והריון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/10/2015

ssri הכי בטוח בהריון היינו סרנדה. בכל מקרה ניתן להתייעץ עם המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות לגבי בטיחות התרופות ןהמלצות.

ד'ר יונתן דוידאור
    פסיכיאטר מומחה, פסיכותרפיסט
    טיפול רפואי ופסיכולוגי בהיפנוזה
    הוד השרון כפר סבא רעננה הרצליה
    כפר שמריהו נתניה כפר יונה פתח תקווה יהוד
    טיפול בהיפנוזה היפנוטראפיה טראנס רפואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו