מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זועק לעזרה. מינון: SEROQUEL ו-MIROאיציק28/09/2015
שלום רב,
אני פונה לעזרה פה כי אני מרגיש שהמינון שהרופא הפסיכיאטר, שנפגשתי איתו מס' פעמים, לא עוזר לי. כמו כן, תזרים המזומנים שברשותי אוזל, אז אין לי אופציה להיפגש שוב פעם עם הרופא.
מזה 9-10 שנים אני סובל מאפיזודות חוזרות ונשנות של דיסתמיה ודיכאון. תחילה טופלתי בציפרלקס, 10 מ"ג, אך הרגשתי שזה לא משפיע עלי.
לאחר מכן עברתי ללוסטרל, תחילה 100 מ"ג ולאחר מכן 200 מ"ג. הלוסטרל אכן עזר העלה לי את המצב רוח וגרם לי להרגיש נפלא, על סף ההיפומאניה. אך ההשפעה הייתה לא יציבה, 5 ימים הרגשתי נפלא, על גג העולם, ואז ללא סיבה מסוימת, המצב רוח שלי צנח לקרשים, וסיפטומים הדיכאון חזרו. כך זה חזר חלילה: 5 ימים נפלאים, 5 ימים בקרשים.
בנק' זו אובחנתי כחולה ציקלותמיה וטופלתי ב-200 למיקטל. החזקתי את הטיפול במשך תקופה ארוכה, אבל הרגשתי שזה מכבה אותי. אומנם לא הייתי בדיכאון, אבל איני יכול להגיד שהרגשתי טוב. לאחר מכן, הפסקתי עם הטיפול התרופתי. לאחר מס' חודשים, בעצת פסיכיאטר, התחלתי ליטול MIRO 30 MG. באופן מפתיע, המירו התחיל להשפיע כבר אחרי שבוע ימים, אבל שוב, בדיוק כמו בלוסטרל, 5 ימים נפלאים ו-5 ימים בקרשים.
על כן, הפסיכיאטר הציע לי שימוש ב-SEROQUEL XR. התחלתי מ-100, עברתי ל-200, וכעת אני ב-300. אני נוטל את התרופה במשך 7 שבועות, ועדיין התנודות במצבי הרוח ממשיכים. יש לציין, כי בחודש הראשון לשימוש ב-SEROQUEL 300 הרגשתי נורא, ורק אחרי חודש ימים התחלתי לחוש הטבה כלשהי, אבל שוב.. הטבה שנמשכת מס' ימים בלבד. איזה עוד אופציות נותרו עבורי? האם כדאי להתמיד ב-SEROQUEL 300 ולקוות שההטבה תגיע בהמשך ? יש לציין, מכל התרופות הרגשתי ש-200 עזר לי ביותר, היו לי שם תקופות הכי ארוכות שהרגשתי טוב (שבועיים וחצי), אבל.. בגלל שזה נמשך שבועיים וחצי בלבד (אחרי 7 שבועות של טיפול בתרופה) הרופא המליץ על SEROQUEL 300.
לסיכום, כרגע אני נוטל Seroquel xr 300 + MIRO 30 MG
תודה על כל העזרה, מתנצל על האורך. אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זועק לעזרה. מינון: SEROQUEL ו-MIRO - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/10/2015חובה בדיקה מסודרת.
על סמך התיאור הנ''ל, לדעתי,
תוספת מייצב מצב רוח דפאלפט והפסקת מירו
שוב רק לאחר בדיקה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר, מעריך מאוד.
איציק03/10/2015אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)