חג שמח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח
    לירון
    01/10/2015

סובל מדיכאון ואני מטופל בכדורים ושיחות ושום דבר לא עוזר . זה מטפל שני שלי כבר והיא מצויינת אבל בכל זאת אין שיפור :) הדיכאון שלי התחיל בהדרגה לאט לאט עם השנים ... הזנחתי את הנפש שלי במהלך חיי ! אם זה רצונות שלא התממשו אכזבה עצמית חוסר ביטחון יאוש ... שגרמו לחוסר מוטיבציה חוסר אמביציה ...ככה לאט לאט עם השנים הנפש שלי כבתה. עד שלבסוף הגיעה מישהי שהיית יכולה לסלק הכל. ושהיא ראתה מי אני ומה אני זה הפך מאהבה לרחמים ומשם לפרידה . החוסר ביטחון והערך עצמי שלי חזרו כפולים ומכופלים ! נכנסתי לדיכאון בגללה לאיזה שנה מאוכזב שונא את החיים הקשים האלה מתגעגע אליה רוצה אותה בכל שניה... כלכך חסר ביטחון שהייתי משותק ! בכל המצב הזה עוד עשיתי תאונת דרכים קשה עם רכב .. מאז החיים שלי השתנו לגמרי. עבר שלוש שנים מאז התאונה, בשנתיים הראשונות הייתה לי קהות רגשית חזקה שלא יכולתי להרגיש שום הנאה ושום דבר . התנתקתי מכל העולם לא היה בא לי כלום כמו בנאדם מת . לאחר שנתיים התחיל לי דיכאון עמוק כמו שלא הכרתי בעבר ,חרדות התקפי זעם ... לא יכולתי לצאת מהמיטה . אני כרגע סובל מדיכאון קשה שאני לא מצליח לצאת ממנו . רציתי לשאול מומחים פה מה דעתם הפיתרון ? אם תסכימו איתי אין פה מקור יחיד לדיכאון !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח

הוספת תגובה

• אשפוז

יוני
    02/10/2015

במקרה של דיכאון קשה מומלץ לשקול אשפוז לתקופה קצרה .
    אם אינך מעוניין בזאת
    פשוט ללכת לרופא ולבקש ״ תטפל בי- אני בדיכאון קשה ״ כמובן שתדון עם הרופא על הטיפול התרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן דני

אלי
    03/10/2015

גם אני סובל לפעמים מהתקפי זעם חוסר ביטחון ערך עצמי נמוך.סבלתי גם מדיכאון ברמות שונות לאורך החיים
    אתה נשמע אדם אינטילגנטי וכל הכבוד שאתה הולך לטיפולים.
    אם לא תצליח להשיג שינוי אצל המטפלת הנוכחית תעבור פשוט למטפל אחר בשיטה אחרת אולי קוגנטיבית התנהגותית.
    יכול להיות שלא צריך להבין בכלל מה המקור לדיכאון ולחפור הרבה .
    אולי יתאים לך שיטה קוגנטיבית שבה תעבוד על המחשבות שלך ובעזרת שליטה בחשיבה כמו שילמדו אותך תשיג שינוי.
    אם המצב בלתי נסבל שווה להתשמש גם בתרופות אולי זה יעזור.
    יש הרבה אפשרויות לטיפול בעתיד אל תתייאש זה הכי חשוב אם אתה תתמיד בחיפוש אחרי שינוי ותעבוד קשה אתה תצליח לשנות את המצב בסוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתעודד

שמוליק
    05/10/2015

שלום דן.

אינני רופא.

הדבר החשוב ביותר שאתה יכול לקבל ממשתתפי הפורום (ואני בכללם) הוא עידוד להתמודד עם הקשיים ולא להרים ידיים.

הרבה מהמשתתפים בפורום התמודדו עם קשיים נפשיים כאלה ואחרים וניתן לשאוב מהם עידוד ולהתמודד.

אני אמנם התמודדתי עם סכיזופרניה, אבל בלי צל של ספק, אחרי שמצבי התייצב סבלתי מדיכאונות, והצלחתי להתמודד. אני מאמין שמצויים בך הכוחות הנדרשים כדי להתמודד, ותפקידו של הטיפול הוא לעורר בך את הכוחות האלה.

קשה מאוד להעריך מהו הטיפול הנכון עבורך; בוודאי דרך האינטרנט.

אני מאחל לך בהצלחה בהתמודדות, ומקווה שתרגיש טוב יותר.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו