מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    ע.
    09/10/2015

שלום רב,
    אני מטופל כ-3 שנים בסרוקוול XR 200 מ"ג ומירו 30 מ"ג עקב דיכאון,חרדות ו-OCD. התלונה הראשית היא על עלייה במשקל שנובעת עקב אכילת מאכלים מתוקים ועתירי סוכר (זה קורה עקב דחף שקשה מאוד לשלוט עליו) שהיא בעיקר בלילה, זמן בעייתי מאוד כידוע.
    בנוסף קיימת גם עייפות בקימה בבוקר,אך זה כבר פחות משמעותי. ניסיתי כל דבר אפשרי,הלכתי לדיאטנית, לרוקח שנותן לי תוספי תזונה ויחד אנו מנסים להפחית בהדרגה (מאוגוסט הורדנו חצי מהמירו בצורה מדורגת) בתרופות.כיום נוטל מירו 15 מ"ג וסרוקוול נשאר ללא שינוי. הבעיה הקשה עדיין נותרת בעינה, ולמרות שאני מנסה להילחם בה עם פעילות גופנית במינון מוגבר של 5-6 פעמים בשבוע זה מרגיש כמו לקחת שני צעדים קדימה וללכת בחזקה אחורה 10 צעדים.
    אני אשמח לשמוע מאנשים כאן שמתמודדים עם דברים דומים,או אולי עם תרופות בשילוב דומה לשלי, על עצות.הרופאה שלי לא מסכימה לעשות שינויים בתרופות כי הי לי בעבר כמה נסיונות התאבדות והאחרון לא היה פשוט ומאז הושג סוג של איזון נפשי.
    מודה לכולם,
    המיואש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• יכול להיות שמדובר בעניין פסיכולוגי

שמוליק
    09/10/2015

שלום רב.

אינני רופא.

יכול להיות שהסיבה לאכילת מאכלים משמינים היא פסיכולוגית; יש באכילה משהו מנחם. אם זה נכון, אז ניתן להשיג את האפקט המנחם בדרכים אחרות.

בהצלחה וכל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן

ע.
    09/10/2015

היי שמוליק,
    הכל יכול להיות, ויכול להיות שזה באמת נכון.אני לא יודע מה חזק יותר כבר-ההשפעה הכימית של הכדור או ההרגל שהתקבע כבר במשך כמה שנים.
    אני פשוט מרגיש שכשהדברים האלו מונחים לי מול העיניים (ואצלי בבית לצערי מכניסים אותם) אני לא יכול לעמוד בפני הפיתוי. איזה עוד דרכים אתה מציע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי לאכול פירות במקום

שמוליק
    10/10/2015

שלום רב.

גם בפירות יש מתיקות והם הרבה פחות מזיקים ומשמינים מאשר דברי מתיקה מלאכותיים ששמים בהם סוכר. יכול להיות שזו עצה ממש בקטנה, אבל אולי זה יעזור במשהו.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי

ע.
    11/10/2015

ניסיתי.לא עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער. אין לי יותר מה להציע

שמוליק
    12/10/2015

אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ע.
    12/10/2015

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו