מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי לשאת את תופעות הלוואי הקשות שלשרון10/10/2015
התחלתי טיפול בלוסטרל 50 מ"ג בעקבות חולשה כללית תשישות ועייפות שלדעת רופא המשפחה היא על רקע חרדה מתמשכת ודיכאון (כבר תקופה מאוד ארוכה סובלת מעייפות נוראית ברקע היה מחסור אדיר בברזל שעם עירויים הסתדר אבל בהרגשה הכללית שלי אינני חשה בשינוי לטובה ברמת האנרגיה כמובן שהדבר מדיר שינה מעיני שאולי יש משהו נוסף שמתפספס )
כבר שבוע שאני עם התרופה וההרגשה הכללית רעה מאוד בחילות איומות לאורך כל שעות היום וכאבים בטן קשים כולל כאבים בקיבה ..בגדול מרגישה שהתווספו עוד בעיות ..אני די נואשת וממש רוצה את החיים שלי בחזרה ומוכנה לנסות טיפול בנוטלי חרדה ודיכאון כדי לראות האם משם תבוא הישועה אבל מחיר הטיפול הוא תופעות שקשה לשאת.. האם הבדיקה של כצט שבודקת את מידת ההתאמה לתרופות אכן אאתרת את התופעה עם פרופיל תופעות הלוואי הנמוך ביותר? אשמח לשמוע את דעתך בעניין תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי לשאת את תופעות הלוואי הקשות של - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/10/2015אטשית יומלץ להוריד לחצי כדור למשך שבוע ..ליטול חצי שעה לאחר אוכל.
באתר שלי פרטים אודות הבדיקה של כצט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)