בעיות עם ביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם ביטוח לאומי
    לירון
    12/10/2015

אני מאובן פוסט טראומה אני לא יכול לתפקד לא יכול לעבוד סובל מדיכאונות חרדות לחץ התקפי זעם גלי חום בעיות שינה ... אני מטופל אצל פסיכיאטר ועובד סוציאלי , אני מאובחן אצלהם כנפג פוסט טראומה. אני לא יוצא מהבית אבדתי את כל החברים אין תרופה למחלה שלי. פניתי לביטוח לאומי ובוועדה הראשונה הם לא נתנו לי נכות הרגשתי כלכך רע יאוש וכעס חוסר אונים! הגשתי ערעור והלכתי עם העו'ד שלי בפעם השניה והם קבעו לי 10 אחוז נכות על סעיף 34 , הם אמרו לי שאין לי פוסט טראומה יש לי בעיות רגשיות לאחר התאונה... שני פסיכאטרים ושני עובדים סוציאלים אבחנו אותי פוסט טראומה ! כל הפורומים טתרים כמו כמוני אמרו שזה פוסט טראומה . אז למה הם עושים לי את זה ?? זה התעללות אני יעשה בסוף משהו לא טוב בגללם מה הולך במדינה הזאת ! אני מרגיש שכל וועדה יורד לי כמה שנים מהחיים ! אני חווה כל יום את התחושות של התאונה ... כל פעם רגש אחר לפעמים כמה ביחד ... הפסיכיאטר הגדיש בוועדה שאני לא חולם חלומות ולא חווה פלשבקים!! בגלל זה הוא לא נתן לי?? שכחתי לציין שאני חווה את התחושות של התאונה... ואמרתי שאני נכנס לאיזה סיטואציה קשה למשל הייתי אמור לעבור ניתוח בברך! היה תאריך והכל וככל שהזמן התקרב התחלתי לחוות חרדות קשות חלומות מהבית חולים עד לבסוף לא יכולתי לסבול ובטלתי את הניתוח. אני עד עכשיו סובל ! ועוד כל מיני דברים שגורמים לי לתקופה קשה וחלומות ... במצבים כאלה אני מסתגר בבית ולא יוצא ואם הזמן החלומות נעלמים... זה מה שאמרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם ביטוח לאומי

הוספת תגובה

• צריך להגיש ערעור לבית הדין האזורי

שמוליק
    12/10/2015

שלום רון.

הדבר היחידי שניתן לעשות זה להגיש ערעור לבית הדין האזורי לעבודה על כך שנקביו לך רק 10 אחוזי נכות, ולא כפי שדרשת.

מעבר לזה, אני יכול רק לאחל לך שתחזיק מעמד. זה כואב שדברים כאלה קורים, ואני מקווה שיהיה טוב.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו