מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשיון נהיגה עם ריספרדלאנונימי16/10/2015
שלום ,השאלה שלי הינה -האם ניתן להוציא רשיון נהיגה לאדם שלוקח ריספרדל ?כאשר יש לו פתור בריאות משירות צבאי בעקבות בעיה נפשית אך הוא מתפקד רגיל עם התרופות ואפילו בהשפעת התרופות חושב ומתנהג בצורה תקינה ונורמטיבית ,והאם בכלל ניתן לנהוג בהשפעת הריספרדל? ,איך תהליך הוצאת רישיון עובד לאדם הלוקח תרופות פסיכאטריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי.
מישהי16/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלי16/10/2015יש לי רישיון נהיגה שוחררתי מהצבא 21 נפשי שלחו אותי אחרי הצבא למכון הארבעה לעשות מבחן טיפשי אחר כך היה לי התקף פסיכוטי אבל כבר היה לי רישיון.
על מנת להוציא רישיון צריך לחתום לך רופא שאתה בריא וזה יהיה קצת בעיה.
אפשר למצוא רופא פסיכיאטר שיחתום לך שאתה מאוזן ובריא וכשיר לנהיגה
ואז רופא משפחה לא יהסס לחתום על זה.
לקחתי גם ריספרדל בבית חולים ידעו שיש לי רישיון ואיפשרו לי לנהוג תחת השפעת כדורים אנטי פסיכוטיים.
אין בעיה לנהוג עם הכדורים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתר על כן, גם אם נשלל אפשר לחדש.
שמוליק17/10/2015שלום רב.
מסכים עם כל מילה של אלי :-).
אני הוצאתי רשיון נהיגה אחרי שעברתי אישפוז כפוי. אמנם באותו זמן לא לקחתי תרופות, אבל ניתן להשתכנע מהתשובה של אלי שגם מי שלוקח תרופות יכול להוציא רשיון.
יתרה מזאת, גם מי שהרשיון שלו נשלל בגלל מצב נפשי - יכול לקבל אותו בחזרה אם הוא לוקח את העניינים לידיים ומטפל בעצמו; ניתן לעשות זאת ע"י חוות דעת של המטפל (פסיכיאטר או פסיכולוג קליני).
אני מציע להתייעץ עם הרופא המטפל, אבל סביר להניח שזה יהיה בסדר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)