שבוע טוב מי יכול לעזור לי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב מי יכול לעזור לי ?
    לירון
    17/10/2015

העלתי את המינון על דעת עצמי ! אני לוקח 50×2 איקסל ביום והעלתי ל 75×1 ו 50×1 ביום , רציתי 75×2 אבל התחילו לי חרדות אז פחדתי ! מאז שהעלתי אני מרגיש מוזר ותופעות לוואי של חרדה ערנות וכ'ו מה להמשיך עם זה אולי לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השערה

שמוליק
    17/10/2015

שלום רון.

יכול להיות שמה שקורה לך - זו תחושה נורמלית שבאה בתוגה לכך שאולי עשית משהו שהוא לא בסדר.

מדובר בתרופה שחייבת מרשם רופא - ולכן מה שעשית זה משהו שהוא מוגדר כאסור, ויכול להיות שהמצפון שלך מייסר אותך.

יכול להיות שבאופן ענייני, זה נכון להעלות את המינון, אך כיוון שזה נעשה מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל - מדובר במעשה שהוא "אסור".

אני מניח שלי אישית קרה אותו הדבר בעיקבות הפחתה של מינון...

הייתי מציע לפנות לרופא המטפל, ולשאול לדעתו. בין כך ובין כך, כיוון שהתרופה זקוקה למרשם - לא תוכל להמשיך כך מבלי מרשם מרופא.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא עוזר לי !!! מישהו אחר

לירון
    17/10/2015

....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר למה שאמרת

לירון
    17/10/2015

המצפון שלי מייסר אותי !!!??? איך הלכת תגיד לי חחח שלא תכניס פה אנשים אחרים לסרטים ... זה הרבה אחריות לייעץ פה. סך הכל רציתי לשאול אם זה טבעי לקבל תופעות לוואי שאני כבר לוקח את אותו סוג רק מעלה את במינון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה רון

שמוליק
    19/10/2015

שלום רון.

הבנתי שנפגעת ממה שכתבתי, ואני מבקש את סליחתך.
    זו הייתה השערה בלבד, והתברר שהיא לא נכונה.

שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו