בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    אנונימי
    21/10/2015

שלום פורום פסיכאטריה,שאלתי היא -אם אני מטופלת בפרטי ואני מתכוונת לעשות בדיקת דם בקופת חולים הרגילה שאינה פרטית ,האם יכול להיות שיגלו בקופת חולים שאני משתמשת בתרופה פסיכאטרית דרך בדיקת הדם? ,האם אחד מהמרכיבים הבאים שיבדקו בבדיקת הדם יכולים לחשוף שימוש בריספרדל או ברטלין: 1.הפרותרומבין 2.ספירת דם 3.גלוקוז 4.קריאטונין 5.אלקליין פוספאז 6.גמא גלוטאמיל טראנספפט ידאז טרנסאמינאז,7אלאנין 8.בילירובין כללי.9. בי 12 ,10.אלקטרוליטים na+k 11.פרולקטין 12.הורמון מגרה בלוטת התריס 13.שומנים 14.רולבין בדם 15.protein albumin.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• ואם יגלו?

שמוליק
    21/10/2015

שלום רב.

לדעתי, עיקר הבעייה כאן היא הסטיגמה.

אינני חושב שאת צריכה להתבייש בכך שאת לוקחת תרופות פסיכיאטריות; ההיפך, מי שסובל מקשיים נפשיים ואינו מתמודד איתם - הוא זה שצריך לפחד ולסבול מחוסר ההתמודדות. ד"ר דוידאור אמר פעם בתוגנית הרדיו שבארה"ב אנשים הולכים לפסיכיאטר בשביל לשפר את איכות החיים.

גם אם ניתן לגלות - המידע מוגן ויש על כך סודיות רפואית.

הרופאים ישמחו לענות, אבל ראיתי לנכון לומר את דעתי האישית. אני עברתי משהו הרבה יותר סטיגמטי; ארבעה אישפוזים וחוץ מהאחרון כולם היו במצב פסיכוטי חריף, והיו לי בדיקות שמעידות על מטילת תרופות פסיכיאטריות במסגרת הקופה המספקת שירותי בריאות.

אני מאחל לך כל טוב.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו שיקוליי האישיים

אנונימי
    21/10/2015

שלום לא ענית לי על השאלה ,אבקש תגובה מרופא מוסמך,אלו החלטותיי האישיות וגם זכותי אם לחשוף או לא לחשוף ולכן אבקש שפסיכיאטרים מהפורום יענו לי על השאלה,תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    25/10/2015

ראי לעיל-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו