גמילה מטרזדון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטרזדון
    ליבי
    26/10/2015

שלום,

אני בת 33, והתחלתי לסבול מחרדה והפרעת פאניקה, ובעקבותיו דכאון שלדעתי התפתח מחוסר שינה והפרעת שינה לפני 3 חודשים. התחלתי טיפול בלקספרו באוגוסט, והתחלתי להרגיש הרבה יותר טוב כשבועיים אחרי התחלת הלקספרו. התקפי החרדה הפסיקו לחלוטין. אני משלבת טיפול פסיכולוגי אז לא בטוחה מה עושה את האפקט המשמעותי (התרופה או הטיפול הפסיכולוגי).
    במקביל, אני לוקחת טרזדון מזה חודשיים (התחלתי עם 50 מג) לפני השינה וכעת מנסה לרדת ממנו בהדרגה. כל שבועיים מורידה מינון בחצי, כך שמזה יומיים אני לוקחת 12.5 מג (50>25>12.5). השאלה היא מתי אפשר להפסיק לקחת את הכדור. יש לציין שלוקח לי זמן להרדם, אבל ככה היה גם כשלקחתי 50 מג. אבל כשאני כן נרדמת, זאת שינה טובה וקמה במצב רוח טוב והימים עוברים לי טוב. קשה לי להגיד כמה שעות נטו אני ישנה כי אני הוצאתי את השעון והנייד מחדר השינה.

תודה מראש,
    ליבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטרזדון

הוספת תגובה

• מקפיצה

ליבי
    27/10/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו