שאלה בקשר לזכויות בריאות הנפש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לזכויות בריאות הנפש
    עלמה
    04/11/2015

שלום,
    אני בת 23 ואף טיפול פסיכאטרי לא עזר לי עד כה, יש לי חרדה חברתית, או סי די, דיכאון וגם פסיכוזה...
    זו האבחנה האחרונה שקיבלתי שלאורך כמה שנים שום טיפול תרופתי שלקחתי לא עזר.
    כרגע, אני לא עובדת בגלל המצב שלי וזה כבר עניין שגרתי ולא מסוגלת לעבוד.

אני אשמח למעט בירור... איך העניין של "פיצויים" או איזה שהוא סכום כלכלי חודשי מגורם רלוונטי בעניין בריאות הנפש שיסייע לי מתבצע..
    אם אני נפגשת עם פסיכיאטר שאמור להפנות את הביקורת על מצבי לגורמים הללו וזה נעשה, כמה זמן כל העניין הזה יכול לקחת והאם זה כרוך בעוד פגישות עם גורמים ופסיכיאטרים אחרים ?

השאלה שלי מגיעה מהכיוון הזה כי מאוד קשה לי עם הקטע הזה של פגישות עם אנשים ומטפלים ומעוניינת לדעת מעט על התהליך.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

הידד לגראס
    04/11/2015

העזרה שיכולה להיות לך רלוונטית היא מביטוח לאומי ומסל השיקום בלבד.
    אני כרגע נמצאת איתם בתהליכים ומה שבעצם את עושה זה להדפיס טפסים של 'נכות כללית'(יעזור לך מול סל השיקום להוציא דיור לימודים ותעסוקה) או 'הבטחת הכנסה ' (אם את רוצה רק מעט כסף)מהביטוח לאומי למלא ולהגיש לסניף הקרוב לביתך. ככל שתצרפי יותר דפי מידע על מצבך הרפואי מפסיכיאטרים שטופלת אצלם כך יש יותר סיכוי שיתנו לך אחוזי נכות.

צריך שעובד סוציאלי או כל איש מקצוע אחר שיכול לעמוד לאשותך יעזור לך בכל התהליך, זה לא פשוט להתנהל מול ביטוח לאומי ולהוציא מהם כסף וזה ץהליך שיכול להימשך 3 חודשים עד חצי שנה. אבל אם מגיע לך אין סיבה שתוותרי על זה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו