ירידה מנטלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה מנטלית
    תמר
    06/11/2015

אני מרגישה ירידה מנטלית חדה בזמן האחרון זה מכניס אותי לדכאון וגורם לי לשכב במיטה שעות רבות.אני מטופלת תשע שני ב ssri במינון גבוה ונוגד פסיכוזה במינון נמוך נגד ocd.נטלתי גם כ 10 פעמים רטלין במינון של 20,30 ו40 מילגרם ליום.ממה יכולה להיות הירידה הקוגנטיבית שלי?האם מינון של 1.75 מילגרם ריספרדל נגד חרדות זה תקין?חשבתי לעשות mri למוח לבדוק עם יש נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה מנטלית

הוספת תגובה

• אולי בגלל גורמים פסיכולוגיים

שמוליק
    07/11/2015

שלום תמר.

אינני רופא.

לדיכאון ישנם גם מרכיבים פסיכולוגיים, ובכלל גישתם העיקבית של הרופאים בפרום היא שצריך לשלב עם הטיפול התרופתי טיפולים פסיכולוגיים. לא כתבת האם את מקבלת גם טיפול פסיכולוגי בנוסף לתרופות.

קשה לי להאמין שישלחו אותך לבדיקת M.R.I. זו בדיקה מאוד יקרה. כדאי לבדוק מול הרופא המטפל את האפשרות לשלב טיפולים פסיכולוגיים.

כמובן, שאם יש לרופאים עצה אחרת, הם ישמחו לתת אותה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה מנטלית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    15/11/2015

יש לברר מה מינון SSRI
    ציפראלקרס מעל 15 מ'ג , מדכא ירידת דופאמין,
    ביטוי של אפאיטיות וירידה במוטיבציה והנאה.
    כמו כן יש לברר פרופיל הורמונלי, בקופ'ח, אשר לפעמים נפגע תחת מינונים גבוהים של SSRI.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו