קנאביס וגירויים מהסביבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאביס וגירויים מהסביבה
    ליאור
    13/11/2015

למה שאני מעשן גראס אני מרגיש שקשה לי להבחין בגירויים שקיימים וכאלה שאינם?

כאילו אני שומע כל מיני דברים מהסביבה, אבל אוכל סרט שחלק ממה שאני שומע לא קיים, וזה יוצר לי מצב שדומה להזיות שמיעה! זה מאוד מלחיץ אותי, וממש מדכא אותי בזמן ההשפעה של הגראס, אני פשוט בחרדה קשה שאוליי זה יגרום לי לסכיזופרניה.

יש מצב שכל הגירויים מתלבלים לי בגלל שיש לי ADD ברמה גבוה יחסית?
    כאילו כבר בגיל 6 נתנו לי ריטלין וזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאביס וגירויים מהסביבה

הוספת תגובה

• אז תפסיק לעשן

עידו
    15/11/2015

אל תהיי מזוכיסיט פשוט תפסיק מה שלא עושה לך טוב . גראס לא עושה הזיות אבל גורם לסרטים . למשל שכנים רבים ואתה ממש רחוק שאתה יכול לשמוע רק מלמולים ... אז אתה לא יכול להבין מה זה בדיוק , אז המחשבות שלך מנסות לזהות את הרעש ואתה אוכל סרטים והקולות מתחילות להתעוות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה עושה סרטים

ליאור
    15/11/2015

אבל יש לי חברים שדווקא נהנים מהאפקט הפסיכודלי הזה!

אני בכל אורפן לא כזה מת על התשחושה הזאת חחחח.. (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה עושה סרטים - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    15/11/2015

שלום לך ליאור
    שווה לך לעשות ניסוי במוח שלך שהוא האיבר שהכי מאפיין אותך?
    אנשים רבים שילמו ומשלמים מחיר יקר מאוד על ׳החופש׳ שחשים לאחרונה בשימוש בסמים הללו!
    וותר על התענוג המפוקפק הזה ותהנה מחייך!
    תרגיש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרמון-סמים!

דותן
    17/11/2015

והסמים שאתם הפסיכיאטרים נותנים לאנשים שסובלים אפילו מרק דיכאון קל , או תנודות במצב הרוח, זה לא דופק את המוח? זה עושה חיים יפים? רטלין זה קוק! ותרופות כמו ריספרדל או סרווקוואל זה כמו הרואין. על מי אתם עובדים? יש לי חברים שפעם היו כאלה מבריקים ורק התחילו עם הסרוקוואל הזה והמוח שלהם הפך להיות איטי והם כל הזמן עייפים. אז על מה בדיוק אתה מדבר ד"ר חרמון? ולא, אני לא סנטיולוג ואני מתעב את הסנטולוגיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו