פגיעה בזיכרון מפרפנאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בזיכרון מפרפנאן
    יוני
    15/11/2015

היי
    לקחתי במשך כמה חודשים באשפוז כפוי פרפנאן וואבן
    היה לי פגיעה קשה בזיכרון לרמה שאני לא זוכר איפה האוטו שלי .
    לאחר הפסקת הכדורים הזיכרון השתפר - אך לא חזר להיות חד כמו קודם ,
    בכללי אני פחות מרוכז , ועם פחות שקט פנימי .
    האם זה נזק בלי הפיך ?
    אני לוקח מידי יום חצי כדור לוריוון לשינה..
    איך ניתן לתקן את נזקי הכדורים הארורים האלה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בזיכרון מפרפנאן

הוספת תגובה

• לי זה לקח כחצי שנה

שמוליק
    15/11/2015

שלום יוני.

לי גם כן היו כמה אישפוזים כפויים שבמהלכם קיבלתי תרופות אנטי-פסיכוטיות, וגם כן סבלתי מפגיעה בזיכרון.

הפגיעה התיפקודית נמשכה אצלי כחצי שנה אחרי שהפסקתי את התרופות, אבל ישנן עדויות של חברים מהפורום שתופעות כאלה לא עברו אצלם גם שנים אחרי. יכול להיות שהם לא טיפלו בעצמם כראוי, ומדובר בתסמינים של המחלה...

בכל אופן, זה ממש לא מומלץ להפסיק את הטיפול התרופתי מבלי להתייעץ עם רופא (יכול להחיות שאת הרופאים מהאישפוז אתה ממש שונא...), התסמינים עלולים לחזור.

על כל פנים, יש גם צד שני למטבע, ולמרבה הצער עדיין אין מספיק רגישות של הרופאים לנושא של תופעות הלוואי של תרופות פסיכיאטריות. לפחות כאן בפורום, אחרי כמה שנים שאני פעיל בו, הרופאים מגלים רגישות, אבל זה צריך להמשיך ולהתרחב הלאה.

הרבה פעמים מטופלים מרגישים בשל כך צורך "לזרוק" את התרופות, וצריך לגלות הבנה...

הייתי ממליץ להמשיך טיפולים פסיכולוגיים, ושיהיה רופא שאתה סומך עליו, שאם חלילה תהיה החמרה במצב, אז שתוכל לפנות אליו לצורך טיפול תרופתי מבלי שהוא יעביר עליך ביקורת על ההפסקה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו