שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    דנית
    16/11/2015

שלום רב
    אני סובלת מאוסידי ויש דברים שמפריעים לי ואני לא יודעת אם זה קשור לאוסידי

אני שונאת אנשים שאין להם נימוס דוחפים נתקלים אחד בשני . היתי בסופר ענק עמדתי מול שורה של מקררים פתאום צעירה שעובדת בסופר. באה עם העגלה לא עגלה רגילה עגלה ענקית של סידור מוצרים. העמידה את העגלה מולי .כאמור עמדתי ליד המקרר ובמקום הקטן שיש ביני לבין המקרר שעמדתי מולו היה מקום של חצי מטר. התעצבנתי נורא בגלל שהיה מספיק מקום ודווקא נעמדה מולי במקום ברווח הקטן בין המקרר לביני. היא צעירה ואם היתי אומרת לה היתה צוחקת עלי. מה עושים שדבר כזה מרגיז זה חוזר על עצמו הרבה פעמים אנא ענו לי בהרחבה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• אני סתם עובר אורח ששאל משהו בפורום

פני
    16/11/2015

אבל אני חושב שמה שהפריע לך היה מפריע גם לי, ואין לי OCD.

אלה פשוט אנשים מעצבנים, שיכולים לעצבן כל אדם שיהיה.

אבל זו רק דעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורח המגיב

דנית
    17/11/2015

אתה הית אומר לה משהו הכל בגלל שאין כבוד לאף אחד במיוחד הצעירים למבוגרים .אין נימוסים זה כמו שאני יעמוד בתור למשהו והיא תבוא תעמוד לי עם הגב שלה מול הפרצוף שלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו