מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ללכת לרופא?עידו19/11/2015
אני סובל מדיכאון שהולך ובא כמו גלים ... לפני 4 ימים קבלתי גל החזק מאוד של דיכאון שלא היה לי בעבר ואיתו גם בחילות והרגשה מגעילה! כל יום שעובר הדיכאון יורד אבל הבחילות עולות .. אני לא יכול לאכול . אתמול אכלתי קצת ובגלל זה הרגשתי רע כל הלילה ולא ישנתי ! אני מבולבל אולי זה וירוס שהוא לא קשור לדיכאון בכלל או שזה קשור ואני לא מודע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי אין מה להפסיד
שמוליק20/11/2015שלום עידו.
לדעתי כדאי ללכת לפחות לרופא המשפחה. הוא יכול גם לתת תרופות פסיכיאטריות אם יהיה בכך צורך (אינני יודע לומר בוודאות היכן עובר הגבול בין רופא משפחה לפסיכיאטר), והוא גם יכול לבדוק את העניין של הוירוס.
אין שום סיבה סתם ככה לסבול.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ללכת לרופא? - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור22/11/2015שלום עידו,
המצב הגופני והמצב הנפשי הם מצבים קשורים ביניהם וכך בעיות גופניות עלולות להשפיע לרעה על המצב הנפשי וגם החמרה במצב הנפשי עלולה לבוא לידי ביטוי בתסמינים גופנים. במקרה שלך מומלץ לפנות לרופא משפחה כדי לבדוק מהי הסיבה לבחילות ובמידת הצורך לבצע בירור מתאים. במידה והרופא לא יתרשם כי מדובר בבעיה גופנית, כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר בנוגע למצב ולבדוק צורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)