מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מפגש עם פסיכיאטרירדן22/11/2015
של קופת חולים, יפגע בי בראיון עבודה כלשהו, והכוונה לא לעבודה של משרד הביטחון אלא במוסדות אחרים, (אני אסיים בקרוב הנדסת חשמל) אלא באינטל למשל, חברת חשמל, וכיוצ"ב (אינני יודע אם שואלים על עבר פסיכיאטרי במקומות עבודה אלה)... הבנתי שהכל נרשם בתיק רפואי, ואם יש לי חרדה כבר חצי שנה וניתנו לי כדורים נוגדי חרדה, כותבים הכל ובמידה ובעבודה מבקשים לראות את התיק הרפואי שלי, לאחר חתימה שלי, כותבים מה נתנו לי, כמה זמן, והמינון... אני ממש חושש ללכת להתייעצות בקופ"ח שמא זה יפגע בקבלה לעבודה... מצפה לתשובה כנה(!) בקשר לשאלתי... תודה
חשוב לציין שעד לפני חודש הלכתי רק לפסיכיאטר פרטי, שלא עונה לי משום מה, כאילו נעלם מן העולם, ועכשיו אני צריך ללכת לפסיכיאטר נוסף וזה יעלה לי הרבה כסף, אפילו עם הביטוח של הקופה... הלכתי כבר לרופא משפחה כדי שיביא לי אלפרליד לפני המילואים שלי במקרה שיהיו לי חרדות, והוא אמר לי שמעולם לא הזכרתי שיש לי חרדות או עניין פסיכיאטרי כלשהו, הוא נתן לי את האלפרליד, אפילו שהוא ביקש שאני אביא להבא מרשם או חוות דעת פסיכיאטרית, והוא הפנה אותי לפסיכיאטר של קופת חולים, עכשיו אני מרגיש שאני מצוי בין הפטיש לסדן! אני לא יודע אם עצם הבקשה של האלפרליד יכולה להיות כתובה בתיק הרפואי, ואם כן, האם היא תיפגע ותגרום למעסיק לשאול שאלות... אז במצב הזה, לא יודע אם כדאי לי להשקיע כמה מאות שקלים וללכת לפסיכיאטר פרטי או שמא ללכת לקופת חולים... HELP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיע
שמוליק22/11/2015שלום ירדן.
אני יכול להגיד לך בצורה חדה וחלקה שאין ממה לחשוש.
לי היה באמתחתי עבר פסיכיאטרי הרבה יותר מעניין ומפחיד; פטור מהצבא על סעיף נפשי וארבעה אישפוזים שכולם היו כפויים חוץ מהאחרון, ואני עובד בחרת הייטק מכובדת. שאל את עצמך באופן ענייני האם כדאי להעסיק אותך מצד כישוריך. אם התשובה היא חיובית, אז דע שהצדק איתך והוא ינצח בסוף.
לא שואלים שאלות כאלו, ותדע לך שהפחד עצמו מפני שאלות כאלו יכול להלחיץ ולהרוס...
שיהיה בהצלחה וכל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תלויי במעסיק
מייק23/11/2015אני באופן אישי לא ממליץ ללכת לפסיכיאטר כי לרוב הםגורמים יותר נזק לטווח הרחוק מאשר הטבה.
למה שלא תלך לטיפוילים מסוג אחר בטיפול בירדה.
למה ישר לרוץ לפסיכיאטר?
אם תלך לפסיכיאטר של קופת חולים זה יהיה כתוב בתיק שלך. אבל בסופו של דבר זה המעסיק שמחליט.
ואם נפלת על מעסיק זבל הוא יהיה זבל וישפוט אותך.
המלצה שלי?
תמצא טיפול אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מעסיק של חברה רגילה
ירדן27/11/2015הכוונה לא של משרד הביטחון, רשאי לשאול שאלה כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מקובל
שמוליק27/11/2015שלום ירדן.
אינני יודע לומר בוודאות האם מעסיק רשאי לדרוש ממך לעיין בתיק הרפואי. יש צדדים לכאן ולכאן. מצד אחד חירותו של המעסיק להחליט שהוא רוצה להעסיק רק אנשים בריאים, ומצד שני הוגנות ושוויון הזדמנויות.
בפועל, מעסיקים אינם מבקשים עיון בתיק הרפואי. בוודאי של חברות כמו אינטל. אני יכול לחתום על כך, כיוון שהייתי בסרט הזה כשחיפשתי עבודה.
מה שכן, מישהו שבין כה וכה נראה "מוזר" - אז עולים על כך, ופשוט באופן ענייני דוחים אותו.
בשורה התחתונה, אני רואה שאתה חושש מראיון עבודה, ולכן הייתי מציע לך לפנות ליועץ תעסוקתי, שיכול לעשות לך סימולציה של ראיון, ולבחון מקומות "בעיתיים" שיכול להיות שהם בכלל לא קשורים לטיפול הפסיכיאטרי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מפגש עם פסיכיאטר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/11/2015פסיכיאטר פרטי - לא מחוייב לדווח ,פרט למצב שמטופל משתף בכוונה לפגוע בסובבים( להזהיר ולמנוע), הפגישות דיסקרטיות לחלוטין.
פסיכיאטר בקופ'ח - החומר רשום, וויתור סודיות, תאפשר לדעת אבחנות אך לא את תוכן השיחות עם הפסיכיאטר ( שגם רופא משפחה לא יכול לבדוק )
ד'ר יונתן דוידאור
פסיכיאטר מומחה, פסיכותרפיסט
טיפול רפואי ופסיכולוגי בהיפנוזה
הוד השרון כפר סבא רעננה הרצליה
כפר שמריהו נתניה כפר יונה פתח תקווה יהוד
טיפול בהיפנוזה היפנוטראפיה טראנס רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)