חרדה ובעיות גופניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ובעיות גופניות
    בן 29
    26/11/2015

אני בן אדם חרד באופי ותמיד מוטרד במחשבות ודברים(יש לי כנראה תסמונת אספרגר), בשנתיים האחרונות יש לי בעיות גופניות מעיקות, הרגשות כלליות רעות ואי נוחות בגוף, תחושה לא טובה בפרק גוף וגפיים עליונים, כאבי ראש, כאבים מקומיים בגוף, נדודי שינה, מתעורר מוקדם מדי משינה עם אי נוחות עם כאבים וכאילו הגוף עבר טלטלה ולא יכול לחזור לישון... האם חרדה יכולה לגרום לכל המצב הזה? איזה טיפול נגד החרדה מומלץ לי כקו ראשון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ובעיות גופניות

הוספת תגובה

• לפנות לרופא לטיפול פרטני

שמוליק
    26/11/2015

שלום רב.

אינני רופא.

בעיות וקשיים נפשיים בהחלט משפיעים השפעות פיסיולוגיות, כך שיכול להיות שכל התסמינים שתיארת נובעים מהחרדות.

צריך להתאים את הטיפול התאמה אישית; אפילו לגבי השאלה היכן צריך להתמקד יותר; בטיפולים פסיכולוגיים או בטיפולים תרופתיים, היא שאלה שאין עליה שום תשובה חד משמעית, וצריך לבחון אותה אצל כל מטופל.

שיהיה בהצלחה בהתמודדות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מייק
    26/11/2015

תשמע חרדות יכולות להביא איתן אלפיי "סימפטומים".
    חרדה זה דבר מבאס אבל לא מחלה לרוב.

ממליץ להתחיל טיפולים אלטרנטיביים התור התחלה ולא לקפוץ ישר לכדואים משניי תודעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ובעיות גופניות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/11/2015

קו ראשון לשלול בעיות גופניות - קופ'ח.
    לאחר מכן בדיקה פסיכיאטר מומחה, בניית תוכנית על פי התרשמות קלינית, בדר'כ מאוד יעיל שילוב תרופות ושיחות.

טיפ לסילוק כאב ( דימיון מודרך )

בזמן כאב: עצום עיניים, תדמיין איזה צבע הכאב, בדמיון
    תדמיין איך את מוסיף צבעים והופך את הצבע למרגיע יותר, כגון לבן, תכלת,
    קח 3 נשימות עמוקות, הכנס דרך האף, עצור ל 5 שניות את הנשימה, ובכל פעם שאתה מוציא אוויר דרך הפה, תדמיין איך כל האי נוחות נעלם ומסתלק.. רחוק יותר ויותר..

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו