כדור וולבוטרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור וולבוטרין
    אנונימי
    28/11/2015

שלום לכם,
    אחי, בן 27, התחיל לקבל מינון של כדור וולבוטרין מפסיכיאטר בשל דיכאון 150 גרם יום כן יום לא לשבוע הראשון ומהשבוע השני הוא יתחיל לקחת כל יום כדור.
    השאלה שלי היא האם הוא יכול לעסוק בספורט, לטוס, האם בעבודה צריכים לדעת את זה? (הוא מאבטח), האם הוא יוכל להפסיק בשלב כזה או אחר את הטיפול (כלומר אין התמכרות או צורך של הגוף בכדור),האם יכול לשתות אלכוהול?
    אני שואלת את זה מכיון שיש כדורים שאסור לפיהם לעשות דבר אחד או שניים ממה שמניתי.
    אשמח לתשובתכם המהירה,
    תודה מראש,
    אחות שדואגת לאחיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור וולבוטרין

הוספת תגובה

• טוב שהוא מטפל בעצמו

שמוליק
    28/11/2015

שלום רב.

אינני רופא.

באופן כללי, אני יכול להגיד שזה טוב שהוא מטפל בעצמו. הזנחה זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות...

האם צריך לספר על כך בעבודה או לא - זה עניין של הוגנות, צריך לראות כיצד התרופה משפיעה, ולהתייעץ עם הרופא המטפל ולבחון מה הכי טוב ונכון לעשות; אי אפשר לתת תשובה כרגע; בוודאי שלא דרך האינטרנט.

לגבי התמכרות - מדובר בתרופות שאינן ממכרות, ועם שיפור המצב, יהיה ניתן לרדת במינונים ואף להפסיק.

לגבי הגבלות על שימוש באלכוהול - צריך לשאול שאלה פשוטה. מה עדיף להימנע מאלכוהול או לסבול מבעייה שאיננה מטופלת?

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור וולבוטרין - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/12/2015

הכדור נחשב בטוח.
    יש להקפיד להפחית ממריצים ( קפה, קולה, משקאות אנרגטיים)
    מומלץ מעקב דופק, לחץ דם ואקג, בשלבים ראשונים של הטיפול.
    אסור ליטול- למי שהיה פרכוסים, איפליפסיה או חשד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו