מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותאנונימי07/12/2015
שלום,יש לי בעיה,מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים נפגע לי החשק המיני באופן מאוד משמעותי ,כמעט ולא נמשכת, אמרתי זאת לפסיכיאטר שלי וכבר שנה שלמה הוא מודע לזה ואומר לי שהוא יחליף לי את הכדורים אך בפועל הוא לא מחליף אותם ואני סובלת מאוד מכך. הבעיה השנייה שיש לי-הפסיכיאטר שלי נתן לי פתור מצבא ושאלתי היא האם יש הנחיות מסוימות שעל פי הם הוא יכול לתת לי פתור מצבא? זאת אומרת על סמך מה פסיכיאטר יכול לקבוע פתור ומאיזה סיבות? ואם הוא טעה ? איך אני יודעת בוודאות שאני יכולה או לא יכולה לעשות צבא מבחינה נפשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק07/12/2015שלום רב.
אינני רופא.
יכולות להיות סיבות טובות מדוע לא להחליף את בתרופה הנוכחית. בגדול, אם נראה שהתועלת מרובה על הסבל מתופעות הלוואי, אז כדאי להמשיך לקחת.
ניתן להתמקד יותר בטיפולים פסיכולוגיים, ואם הם יעזרו, אז יהיה אפשר להוריד מינונים ואף להפסיק את הטיפול התרופתי לגמרי.
התחושה האישית שלי מהתיאור שלך, שאת מרגישה שהרופא שלך אינו מספיק רגיש לסבל, ואם אני צודק בהערכתי, אז צריך לשקול להחליף רופא.
רופא שאינו פועל מטעם הצבא אינו כול לתת פטור; כנראה שמה שהתכוונת, זה שהוא נתן לצבא חוות דעת לפיה ראוי לתת פטור. ההחלטה נתונה לשיקול דעת של הצבא, אם כי בדרך כלל כאשר ישנה חוות דעת לפטור על סעיף נפשי - הצבא מעדיף שלא לקחת סיכונים.
אם נראה לך שאת כשירה, את יכולה פשוט לא להשתמש בחוות הדעת שלו, וכמובן, שאם אין לך וודאות, אז ניתן לבקש חוות דעת נוספת.
מקווה שעזרתי.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/12/2015פסיכיאטר נותן התרשמות אבחנתית.
הצבא מחליט לגבי פטור כן או לא.
לגבי פגיעה בתפקוד המיני - יש לשקול שינוי טיפול או הוספת תרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)