תרופות אנטי פסיכוטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות אנטי פסיכוטיות
    סקיני מיני
    09/12/2015

אני מעוניינת בתרופה אנטי פסיכוטית שמרדימה כזו שלוקחים לפני השינה
    אבל ללא תופעת לוואי של השמנה
    התנסתי עם סרקוואל xr וזה גרם לי לבולמוסים
    התנסתי עם איטומין וזה גרם לי לבולמוסים
    התנסתי עם רספרדל וזה גרם לי לבולמוסים
    התנסתי עם מירו וזה גרם לי לבולמוסים
    באמת לא יודעת מה יכול לעזור לי עם השינה החרדות והפרעת האכילה הכל נורא קשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות אנטי פסיכוטיות

הוספת תגובה

• חשוב לציין

סקיני מיני
    09/12/2015

תרופות שעכשיו אני נוטלת -
    פלוטין 40 מג
    מירו 30 מג
    למיקטל 25 מג
    טופמקס 400 מג
    פנרגן 50 מג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לנסות טיפולים פסיכולוגיים

שמוליק
    09/12/2015

שלום סקיני מיני.

אינני רופא.

לא כתבת מה האבחנה שלך, אולם גם אם מדובר בסכיזופרניה או משהו דומה, שאמור להצריך תרופות אנטי-פסיכוטיות בתפקידם העיקרי (להבדיל ממחזקים במצבים של דיכאון) - ניתן לנצח את המחלה ע"י טיפולים פסיכולוגיים בלבד.

אני דוגמא חייה לכך; עברתי ארבעה אישפוזים שחוץ מהאחרון כולם היו במצב פסיכוטי חריף, אובחנתי בסכיזו-אפקטיב, ובסופו של דבר הטיפולים הפסיכולוגיים היו מספקים כך שהיה אפשר להפסיק את הטיפול התרופתי.

יכול להיות שיצליחו למצוא לך תרופה אנטי-פסיכוטית שאיננה משמינה, אך לאור העובדה שכבר ניסית כמה תרופות, וכולן השמינו - אני די סקפטי.

אפשר לבחון גם את האופציה של טיפולים פסיכולוגיים עם הרופא המטפל.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקיני מיני

רונן
    10/12/2015

ואווו סקיני מיני את בהחלט צורכת כמות מכובדת של כדורים...אני מבין שאת סובלת מהפרעת אכילה...היית מטופלת בעבר במרפאה להפרעות אכילה? ממתי התחילו בעיות השינה? החרדות? סקיני מיני זה החלום שלך בעצם ללבוש חצאית מיני ולהיות רזה וחטובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סקיני מיני
    10/12/2015

האבחנה שלי עד לשנת 2014 הייתה אנורקסיה נרבוזה הייתי מאושפזת 6 פעמיים אצל איתן גור בתל השומר הגעתי למשקלים מאוד נמוכים 25 וכן הלאה , אך ב2014 בעקבות שינוי תרופתי לסרקוואל בגלל בעיות שינה ההפרעה התהפכה והפכה לאכילה כפייתית (קשה לקרוא לזה בולמיה כי לא הייתי מקיאה) אבל הייתי מוצאת דרכים אחרים לטיהור (משלשלים וחוקנים) מספטמבר 2014 ועד היום עליתי 25 קילו.
    אני מאובחנת עם אנורקסיה/בולמיה דיכאון קליני וocd
    בנוסף באשפוז האחרון שלי בפסיכיאטריה בהדסה שהיה לפני כשבוע וחצי היו לי שני פירכוסים טונים קולונים באותו השבוע עשו לי בדיקת egg ובוחנים את זה אין לנו עבר של אפילפסיה וטוענים שזה ממנת יתר כי לפני האשפוז הייתי מכורה לקלונקס ואיטומין הייתי מגיעה לאיטומין למנות של 260 מג כדי לישון רק כדי לא לאכול.
    אני אבודה וזקוקה לעזרה
    עכשיו אני חייבת את ההורים שיגיעו איתי לכל רופא על מנת לקבל מרשמים וצריך חתימה שלהם על כל מרשם , כי טוענים שאני מסוכנת לעצמי ופסיכוטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו