מינון מירו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון מירו
    דני
    15/12/2015

שלום
    עקב דיכאון וחרדות שהפתיעו והשביתו אותי לתקופה של שבועיים התחלתי ליטול מירו 15 מ"ג פעם ביום לםני השינה בצרוף 0.25 מג קלונקס בבוקר ובערב, מאז אני יכול להגדיר את מצבי די טוב עם אך עם ירידות ועליות קלות במצב הרוח שאני מתמודד איתן בדרכים שלי כגון הליכה לים,כושר, מוסיקה וכו'... שאלתי היא האם כדאי/צריך להעלות את המינון של המירו ל30 מ"ג כדי להגיע להשפעה מקסימלית או שזה בסדר ויעיל להמשיך עם 15 מ"ג עד סוף התקופה ? שאלה נוספת היא האם אפשר להשתמש בקלונקס רק במידת הצורך ? אני מעוניין להפסיק איתו כי הבנתי שזה עלול למכר? שאלה אחרונה היא האם במידה וארגיש טוב למשך חודש חודשיים הבאים ניתן יהיה להפסיק בהדרגה כמובן גם עם המירו ?
    תודה דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון מירו

הוספת תגובה

• תשובה מישהו ?

דני
    16/12/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון מירו - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    16/12/2015

שלום דני
    מאוד לא מומלץ לעשות טיפול נפשי בשיטת DIY.
    גש להמשך טיפול רפואי!
    מכל מקום כדאי לצמצם בקלונקס ככל שתוכל!
    המירו לבד בדרך כלל אינו מספיק כטיפול לאורך זמן!
    טיפול קצר מידי עלול לגרום לחזרת הסימפטומים!
    תרגיש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו