מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולנזיפיןלינור24/12/2015
שלום רב,
אני נוטלת אולנזיפין בעקבות חרדות מאוד מאוד קשות שיש לי (עקב שימוש שמני בריטלין )
האם האולנזיפין ממכר???
אני נוטלת אותו רק כשלושה ימים ואתמול איחרתי בזמן נטילת הכדור בכ4 שעות וחטפתי התקף חרדה עצום!!!
וגם היום בבוקר קמתי עם התקף וכששתיתי את האולנזיפין ההתקף נרגע לי.
אני חשה שהכדור הזה ממכר!!!אני חוששת להתמכר אליו!כי יש לי עבר של התמכרויות לכדורי הרגעה!
יש לציין אני נוטלת רק רבע כדור אולנזיפין של 10 מ"ג.
ואחרי 3 ימי שימוש אני חשה התמכרות !היום זה היום השלישי ואני גם לא מנומנת כמו ביומיים שלפני .
הרופא אמר לי להעלות את המינון לחצי כדור אחרי יומיין במידה ואין לו השפעה עליי.
האם הכדור ממכר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיפרקסה לחרדות?זה חדש לי..
מייק26/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמור למכר.
שמוליק26/12/2015שלום לינור.
אינני רופא.
מדובר בתרופה אנטי-פסיכוטית, ותרופות כאלו אינן אמורות למכר, אבל אם מנסים להפסיק אותם בבת אחת (או אם שוכחים לקחת מנה), אז אמורים להרגיש אי אילו הרגשות קשות שאולי עלולות להיראות כמו תסמיני גמילה. היה לי נסיון אישי בכך, שאם הייתי שוכח לקחת את המנה היומית, היה קשה לי להירדם ועוד אי אילו הרגשות קשות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה?
שמוליק29/12/2015מה זה הרגשות קשות? מחשבות פרנואידיות וכאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, משהו פיסי בראש
שמוליק29/12/2015שלום שמוליק.
מדובר בהרגשות פיסיות בראש. משהו דומה לסחרחורת.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולנזיפין - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/12/2015אולנזפין לא ממכר
חשוב להקפיד על זמנים קבועים בנטילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)