מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיום טיפולדפנה10/05/2008
שלום במשך 15 שנה עברתי משבר קשה ואובחנתי כסובלת ממחלות שונות (כל רופא איבחן אותי אחרת). אני הייתי מודעת לכך שאני סובלת מבעיות רגשיות קשות ביותר עם תופעות קשות אך מעולם לא איבדתי קשר עם המציאות ותמיד ידעתי מה קורה לי למה ומדוע ותוך מאמץ אדיר ובדרך מיוחדת משלי טיפלתי בעצמי וכיום אני מרגישה אדם רגוע שלו שלם ומאושר. חיי השתפרו בכל המובנים זוגית כלכלית וכעת נותרה רק החזרה לתעסוקה ויש רעיונות להמשך. כרגע אני מתמקדת גם בשיפור מצבי הגופני (עליתי הרבה מהתרופות ועישנתי בצורה מוגברת ביותר). בעבר טופלתי בזיפרקסה שהוחלפה לסרוקוואל דפלאפט והאלידול ובנוסף לקחתי נוקטורנו וקלונקס לפי הצורך. השנה וחצי האחרונים היו יציבים וטובים גם ובעיקר מבפנים!!ו התחלתי בהורדת תרופות ונשארתי תקופה רק עם 10 מ"ג האלידול בהמלצת הרופא. אני מרגישה ממש טוב אך הכדור הזה גרם לי לאי שקט מפריע הפרעה בשינה ורעידות והחלטתי לנסות בהדרגה להפחית גם את זה כשאני מרגישה שאני לא זקוקה היום יותר לתרופות. עברו כחודשיים ואני רגועה וישנה היטב. עדיין יש לי מצבי לחץ בחיים אך רובם ייפתרו עם הזמן. יחד עם זאת בגדול אני מרגישה ממש בסדר ומתמודדת בתקווה ובאופטימיות הטבעית שלי. אבל שבוע שעבר היה לי מצב לחץ גדול בכמה מוקדים והרגשתי מתח גבוה ולחץ בראש. נעזרתי בקלונקס אבל זה לא נראה לי מתאים היום כי אין לי כיום כלל בעיית חרדה וזה עשה קצת בחילה והרגשתי שזה לא זה. זה גם לא עזר ללחץ שהרגשתי בראש. כיומיים הרגשתי לא כל כך טוב אך מצאתי גם פתרון לבעיה וזה עבר. אני מרגישה שעוד כשנה יהיה לי לא קל ויתכנו פה ושם מצבי לחץ. שאלתי היא האם יש איזה כדור שיכול לתת מענה למצב של מתח גבוה זמני שאוכל להיעזר בו פה ושם רק במצב קיצוני אם יקרה. קראתי על כל מיני כדורי הרגעה אך כולם מטפלים בבעיות שינה או חרדה ואיני סובלת מזה. איני רוצה לחזור לכדורים שדבר אחד טוב אולי היהבלהם. הם כל כך טמטמו לי את החושים שהייתי רוב הזמן אדישה ושהעולם יתהפך מצבי הלחץ עברו לידי חחח. האם יש לכם רעיון???. בתודה דפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום טיפול
10/05/2008לדפי שלום
תמיד נעים לקרא על אדם שמתגבר על קשים אישים וחש מתקדם ומתפתח. תמשיכי כך. לא פשוט לתת לך המלצה למה לקחת לעת מצוקה או לחץ נפשי. בדרך כלל תרופות כמו וובן, קלונקס, לוריוון ואוד תרופות מהמשפחה שזאת בשימוש במצבים שאת מתארת. שווה לנסות תרופה שנייה עם אחת לא מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)