יעילות כדורים אנטי דיכאוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעילות כדורים אנטי דיכאוניים
    גלית
    04/01/2016

שלום רב,
    רציתי לבדוק בנוגע לכדורים אנטי דכאוניים... האם הם יעילים גם במקרה של דיכאון הנובע מסיבות אוביקטיביות לחלוטין, דוגמת מצב כלכלי קשה, גירושין וכו' ? שהרי למיטב הבנתי, כדורים אלו מסדרים את האיזון הכימי במוח, ולכן לא ברור לי כיצד יוכלו לעזור כאשר מדובר במצב אוביקטיבי, שלעניות דעתי אינו קשור לשיבוש כימי של המערכות..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גליתוש

רונן
    04/01/2016

לא שמת לב אבל התשובה לשאלה שלך נמצאת בגוף השאלה שלך חחחחח האיזון במוח כביכול נפגע בגלל שהתגרשת ואת במצב קשה וזה הכניס אותך לדיכאון ...דיכאון וחרדות לא חייבות להיות משהו מולד,זה בהחלט יכול לקרות כתוצאה ממשברים ואירועים חריגים שאנו עוברים במהלך החיים. אשמח לייעץ ולהסביר לך.בלי שום קשר ניתן לעשות עוד פעולות לשפר את המצב מלבד לקיחת כדורים. אין ספק שבמצבים קיצוניים שממש נפגע התפקוד היום יומי ואיכות החיים ושום דרך אחרת לא עזרה אפשר להעזר בכדורים וזה בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רונן

גלית
    04/01/2016

על תגובתך המהירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתייגות קלילה

שמוליק
    05/01/2016

שלום גלית ורונן.

די מסכים עם התגובה של רונן. גם אני לא ממש חסיד גדול של התרופות, כיוון שהתרופות ה-ר-ס-ו אותי עם תופעות הלוואי שלהן.

אצל כל מטופל זה עובד אחרת, ולפעמים התרופות משפרות קצת את מצב הרוח, ואז יש יותר מוטיבציה להתמודד עם הקשיים בזוגיות וכיו"ב. יש גם כאלה שמחפשים תרופות ומעדיפים לברוח מההתמודדות, ולהם באמת עדיף לקחת תרופות כדי שירגישו קצת יותר טוב...

בכל אופן, אהבתי את התגובה שלך רונן. אתה עשר!!

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית אם זה לא דיכאון כבד אל תתחילי

הידד לגראס
    06/01/2016

אני לוקחת 6 שנים כדורים.

לאחר כמה שנים אני יכולה לדווח שהתרופות פוגעות פגיעה מוטורית-פוגעות בזיכרון ובאיכות חיים בצורה משמעותית.
    גורמות לתחושת בלבול ישנוניות מוגזמת כבדות ועייפות נוראיים.
    את נהיית זומבי. זה משתיק בך המון חלקים. את לא ערה לדברים...
    את לא לומדת ולא מפתחת את המוח...הרבה דברים מתפספסים לך..

נוח מאוד לחשוב "אני אקח רק לתקופה קצרה עד שהדיכאון יעבור"..
    קל מאוד להתחיל כשמרגישים שלא יכולים לשאת את הדכדוך אבל קשה מאוד להפסיק..

ולא נראה לי שיש כאן אחד שלא הגיע לשלב המייאש הזה בחיים שהוא מת להפסיק...אני כבר נמצאת בשלב הזה 3 שנים...

כן ..זה סמים!

אז למה מלכתחילה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מור על השיתוף

גלית
    07/01/2016

אני שוקלת בכובד ראש ומנסה להתמודד כרגע בלי כדורים.
    מקווה שאצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור, אילו תרופות לקחת?

שמוליק
    09/01/2016

שלום מור.

זומביות היא תופעת לוואי שכיחה וידועה של תרופות אנטי-פסיכוטיות.
    בדרך כלל מה שנותנים לדיכאון, זה תרופות אנטי-דיכאוניות, ותופעות הלוואי השכיחות שלהן הן פגיעה בתיפקוד המיני והשמנה.

אילו תרופות קיבלת, האם קיבלת גם אנטי-פסיכוטיות?

אני אשמח אם תסכימי לענות. כמובן שאת לא חייבת.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שמוליק

גלית
    07/01/2016

בהחלט אקח לתשומת ליבי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו