פריזמה ואלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריזמה ואלכוהול
    אלון
    16/01/2016

שלום רב

אני לוקח 4 כדורים של פריזמה ביום (80 מ"ג) בגלל חרדה וOCD, לוקח את זה כבר שבע שנים עם הפסקה לפעמים.

אני יודע שלפי ההמלצה אסור לשלב עם אלכוהול(אולי בירה פעם בשבוע)

הבעיה שיוצא לי לשתות בפעמים מסוימים 4-5 כוסות של וודקה רדבול , ואני מרגיש שזה קצת פוגע בי אבל מצד שני קשה לי להפסיק לשתות וגם יש לחץ חברתי של החברים וגם בלי אלכוהול קשה לי להנות.

אני יודע שזה לא טוב אבל כל פעם נופל מחדש ושותה למרות שאני מבטיח לעצמי לא לשתות אלכוהול , השאלה שלי אם תוכלו להמליץ לי על גורם מקצועי שיכול לעזור לי בנושא להגמל משתייה באירועים חברתים כמו חתונה וכדומה, כי לא משנה מה קורה תמיד אני נופל בזה

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריזמה ואלכוהול

הוספת תגובה

• דעה אישית

שמוליק
    16/01/2016

שלום אלון.

אינני רופא.

לדעתי, מה שנכון לעשות זה לבחון את העניין עם המטפל שלך.

מצד אחד זה ברור לך וטוב שאתה מודע לכך שבעיקרון אין לצרוך אלכוהול בזמן נטילת התרופות, אבל עם זאת, להינזרות מוחלטת מאלכוהול יכולות להיות השפעות פסיכולוגיות כפי שכתבת (להרגיש לא כמו כולם וכיו"ב).

ראשית, צריך למצוא את נקודת האיזון הנכונה, שבין היתר צריכה לקחת בחשבון את היכולת שלך לעמוד ביעדי ההפחתה.

שיהיה בהצלחה רבה.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו