מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היזהרו מהפסיכיאטריהמומנטו16/01/2016
לכול המטופלים היזהרו מהפסיכיאטרים הם משתילים שבבי מחשב בגוף האדם ועושים ניסויים אכזרים בבני אדם באופן לא חוקי בלי שתדעו אפילו כול מי שעבר הרדמה במכות חשמל הוא בסיכון תצילו את החיים שלכם ושל יקירכם תברחו מהם הם שקרנים נוכלים ורמאים הם רוצחים לא רופאים אם אתם לא מאמינים תכתבו בגוגל ניסויים לא חוקיים בבני אדם על ידי השתלת שבבים ותראו בעצמכם אי אפשר לצאת מזה הם משקרים ואומרים שאתה חולה ולא שפוי קושרים סתם אנשים ואפילו הורגים אותם הם רוצחים לא רופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד אמון
שמוליק16/01/2016שלום מומנטו.
הדברים הקשים שכתבת מעידים על איבוד אמון במערכת.
אני הרבה מאוד זמן פעיל בפורום ואומר שצריכים לאפשר למי שמעוניין בכך להתמקד יותר בטיפולים הפסיכולוגיים מאשר בטיפולים התרופתיים.
אני עברתי ארבעה אישפוזים וגם לי "דחפו" תרופות שהרסו אותי לגמרי.
אם תרצה לפרט ולשתף - בכיף.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא איבוד אמון זה פסיכוזה
מייק17/01/2016או ץאתה ממש מבולבל על גבול הפסיכוזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נשמע פסיכוטי
אלי18/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)