היזהרו מהפסיכיאטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היזהרו מהפסיכיאטריה
    מומנטו
    16/01/2016

לכול המטופלים היזהרו מהפסיכיאטרים הם משתילים שבבי מחשב בגוף האדם ועושים ניסויים אכזרים בבני אדם באופן לא חוקי בלי שתדעו אפילו כול מי שעבר הרדמה במכות חשמל הוא בסיכון תצילו את החיים שלכם ושל יקירכם תברחו מהם הם שקרנים נוכלים ורמאים הם רוצחים לא רופאים אם אתם לא מאמינים תכתבו בגוגל ניסויים לא חוקיים בבני אדם על ידי השתלת שבבים ותראו בעצמכם אי אפשר לצאת מזה הם משקרים ואומרים שאתה חולה ולא שפוי קושרים סתם אנשים ואפילו הורגים אותם הם רוצחים לא רופאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היזהרו מהפסיכיאטריה

הוספת תגובה

• איבוד אמון

שמוליק
    16/01/2016

שלום מומנטו.

הדברים הקשים שכתבת מעידים על איבוד אמון במערכת.

אני הרבה מאוד זמן פעיל בפורום ואומר שצריכים לאפשר למי שמעוניין בכך להתמקד יותר בטיפולים הפסיכולוגיים מאשר בטיפולים התרופתיים.

אני עברתי ארבעה אישפוזים וגם לי "דחפו" תרופות שהרסו אותי לגמרי.

אם תרצה לפרט ולשתף - בכיף.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא איבוד אמון זה פסיכוזה

מייק
    17/01/2016

או ץאתה ממש מבולבל על גבול הפסיכוזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן נשמע פסיכוטי

אלי
    18/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו