מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נהיגה תחת השפעת כדורי הרגעהפני20/01/2016
שלום
התחלתי טיפול בכדורי הרגעה אלפרליד לפני חודשיים וחצי, כיום אני לוקח בין 3-4 כדורים (0.5) ביום (התקפי חרדה קשים).
רציתי לדעת אם אני יכול לנהוג לאחר לקיחת הכדור ולאחר שאני נרגע מהחרדה.
אני לא מרגיש מטוטש/ מסטול, אבל רציתי להיות בטוח מתי מותר לי לנהוג מרגע לקיחת התרופה.
אשמח לתשובה תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
פני23/01/2016בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לשאול את הרופא המטפל
שמוליק23/01/2016שלום אבירם.
אינני רופא.
צריך להתייעץ עם הרופא המטפל, על מנת לשלול אפשרות שבאמצע הנהיגה העירנות עלולה להיפגע באופן פתאומי בגלל המצב הרופאי או דברים כיו"ב.
כיוון שהרופאים בפורום אינם יודעים את מצבך - סביר להניח שהם לא יוכלו לענות.
צריך לקחת בחשבון שגם אם הרופא מאפשר (לא צריך אישור בכתב אלא די בעל פה), עדיין מוטלת עליך אחריות כנהג, ובכל מקרה שבו אתה מרגיש פגיעה בעירנות - בין אם היא נובעת מהמצב הרפואי ובין אם הסיבה לכך היא אחרת - אסור נהוג על פי החוק.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפרליד
א24/01/2016הי,
אני עם הכדור הזה כבר מספר חודשים.
הוא לא מרדים אך בהחלט מרגיע. אני עובדת איתו ונוהגת אבל כמובן כל אחד מגיב בצורה שונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)