סרנדה לטיפול בדיכאון קל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרנדה לטיפול בדיכאון קל
    מאי
    02/02/2016

שלום

האם יכול להיות במעבר בין סרנדה ללוסטרל דיכאון קל עד שהלוסטרל ישפיע או שהכדור זהה לחלוטין ויש המשכיות טיפולית כאילו לא הוחלף הכדור?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרנדה לטיפול בדיכאון קל

הוספת תגובה

• בירור

dudugil@wall
    04/02/2016

האם אפשר לענות לי על השאלה, מה ההבדל בי אישיות גבולית לבין אישיות דו-קוטבית
    דיפרסיה מאניה. להסביר בפרוט, ומה יותר חמור אישיות גבולית או אישיות דו קוטבית

דיפרסיה מאניה האם ניתן להסביר ביתר פירוט. תודה.
    שאלה נוספת אליך ד'ר. בתקופת הנישואין בעלי חווה התקף חרדה. ובני הבכור אובחן על ידי רופא פסיכיאטר שיש לו אישיות דו- קוטבית דיפרסיה מאניה. האם יש קשר בין התקף חרדה אותו חווה בעלי לבין איבחון שנעשה על ידי רופא פסיכיאטר, לבני הבכור שאובחן באישיות דו קוטבית דיפרסיה מאניה. כאשר במכתב שחרור כתב הרופא הפסיכיאטר יש לציין שהאבא חווה התקף חרדה. השאלה שלי, האם יש קשר בין התקף חרדה לבעלי, לבני שאובחן באישיות גבולית דיפרסיה מאניה, האם אתה יכול להשיב לי בפירוט האם יש קשר בין התקף חרדה לדיפרסיה מאניה...... הרבה תודה על תשובתך.
    אני מודאגת מורוצה לדעת האם יש קשר בין שתי האבחנות הללו. ושוב, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרנדה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    13/02/2016

החומר הפעיל זהה אך לא המעטפת.
    כל שינוי גנרי מלווה בסכנה להחמרה ותופעות לוואי. יש לדווח לרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו