גמילה מרסיטל תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מרסיטל תופעות לוואי
    ניר
    20/02/2016

שלום, נטלתי רסיטל כנגד חרדות 40 מ"ג כ5 שנים עד לחודש מאי האחרון בו הפסקתי לחלוטין,הורדתי המינון בהדרגה.לפני מספר ימים התחלתי עבודה חדשה לאחר שהייתי מובטל 3 חודשים,מהיום הראשון לעבודה נתקפתי בפחדים לא מוסברים וככל הנראה חרדה בקשר ליכולת המקצועית שלי להצליח בתפקיד,זה מלווה גם בעצבות ורצון לבכות מידי פעם.כיצד תייעץ לי לפעול בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחזור לרופא המטפל ולבחון את המצב

שמוליק
    21/02/2016

שלום ניר.

אינני רופא.

אני מאחל לך בהצלחה בעבודה החדשה :-).

הכל יכול להיות; יכול להיות שההסבר לחרדות עכשיו הוא אחר ממה שהיה בעבר, שאז הוחלט לתקוף את הבעייה עם רסיטל, וכעת יהיה נכון יותר לתקוף את הבעייה באופן שונה. יכול גם להיות שאע"פ שהמצב שונה היום ממה שהיה אז, עדיין הרסיטל יכול לעזור. אי אפשר לדעת מבלי לבחון את העניין בצורה מקיפה יותר.

הדבר הנכון ביותר לעשות הוא לחזור לרופא המטפל ולבחון את העניין, ולהציע את הטיפול המתאים.

אם נראה לך שרסיטל יכול לעזור כעת - אפשר להתייעץ עם רופא המשפחה, שרשאי על פי שיקול דעתו לרשום לך רסיטל עד הפגישה עם הפסיכיאטר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מרסיטל תופעות לוואי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/02/2016

שמוליק צודק.
    חובה טיפול יסודי, מבוסס
    על איזון ביולוגי ( תרופתי, תזונתי, שלילת בעיות גופניות I
    מענה נפשי וכן התייחסות לסביבה וניטרול גורמי דחק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו