מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פסיכולוגי רוצה לברר לגבי מטפל שנישון21/02/2016
שלום רציתי בבקשה לברר אם אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי כמה שנים במרפאה ובעקבות הפסקה מהמטפל אני רוצה ללכת לטיפול עם פסיכולוג אחר כי אני מרגישה חייבת טיפול פסיכולוגי ופחות תרופתי זה מקדם אותי יש לציין שאני הרבה שנים לפני הרפורמה שיצאה אני רשאית לקבל מטפל אחר במסגרת הקליניקה שלו בסבסוד וכמה טיפולים מגיעים לי כי אני ממש צריכה אינטנסיבי אשמח לעזאתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקדם אותך?
רונן22/02/2016איך הטיפול בדיוק מקדם אותך אם את כבר כמה שנים בטיפול פסיכולוגי ואת מרגישה שאת עדיין חייבת טיפול פסיכולוגי....כנראה שמשהו לא באמת עובד שם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שון22/02/2016יש לציין שהטיפול קידם אותי נורא והקשר עם המטפל היה מעולה אני רוצה מטפל אחר בגלל שאנחנו כבר לא ביחד ניפרדנו עקב מצב אישי אבל הטיפול היה טוב והייתי מרוצה ואין ביכולתנו להמשיך יחד ואני חייבת טיפול פסיכולוגי כי גם קשה לי הפרידה וגם אני עוד חייבת עזרה והכוונה אשמח לייעוץ ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
רונן22/02/2016נמצא ערוץ תקשורת ואשמח לייעץ לך ולכוון אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכוונה
שון22/02/2016אשמח לדעת איזה ערוץ תקשורת נוכל לשוחח ואשמח להכוונה ויעוץ ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שון24/02/2016היי רונן שלחתי לך מייל לגביי התייעצות ועזרה ממך תוכל להגיד אם קיבלת תמייל בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)