תרופה תחליפית למירו שאינה משמינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה תחליפית למירו שאינה משמינה
    שרון
    22/02/2016

שלום,
    הבת שלי בת 19 לוקחת מירו 45 מ"מ בעקבות טראומה שחוותה. התרופה גרמה לה לעלייה משמעותית במשקל שגורמת לה כרגע לדכאון נוראי והיא לא רוצה להמשיך לקחת אותה. באיזו תרופה ניתן להחליף את המירו שאינה גורמת לעלייה במשקל? אני מניחה שיש ודאי תחליפים.

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מירו...

רונן
    23/02/2016

מירו היא תרופה ישנה ולא ממש יעילה .משתמשים במירו לבעיות שינה ופחות בבעיות דיכאון. מירו פוכעת בכבד לטווח ארוך וגם גורמת להשמנה . יש היום תרופות דור חדש הרבה יותר יעילות. אני מניח שקבלת את הכדור מרופא משפחה ולא מרופא מקצועי בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

שרון
    23/02/2016

אכן. באמת קיבלה את התרופה דרך רופא משפחה. אבל התגובה שלה לציפרלקס, שהיא תרופה חדשה יותר היתה מאד לא טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה תחליפית למירו שאינה משמינה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/02/2016

יש הרבה תחליפים.
    רק לאחר בדיקה ניתן להמליץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו