מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת טיסה בהיריוןמאיה24/02/2016
שלום רב,
אני בת 28, סובלת מחרדת טיסות כל חיי (אבל בכל זאת טסה...). רציתי בבקשה לדעת:
1. האם יש סכנה כלשהי לטוס בהיריון כשסובלים מחרדת טיסה? הכוונה היא האם החרדה והלחץ יכולים לגרום לנזק? (מדובר על שבועות ראשונים בהיריון)
2. האם ניתן לקחת כדורי הרגעה לטיסה בזמן היריון? אם כן-איזה מותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת טיסה בהיריון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/02/2016לחץ וחרדה בהחלט לא מומלצים בהריון ואף עלולים לסכן את מהלך ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה לגבי תרופות?
נועה01/03/2016ברור לי שלחץ וחרדה עלולים להזיק...בגלל זה שאלתי האם ניתן לקחת תרופות להרגעה במהלך ההיריון? האם יש תרופות מסוימות שיכולות להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להתייעץ עם הרופא המטפל
שמוליק02/03/2016שלום מאיה.
אינני רופא.
אפשר לראות בבירור שד"ר דוידאור לא ממש ענה לשאלה שלך, אבל ברור לי שלא מדובר חלילה בזלזול; כנראה שבשל העומס שמוטל עליו חלה טעות בהבנה.
בכל אופן, כפי שהוא כתב דיכאון וחרדות עלולות לסכן את העובר; כשהאם לא מרגישה טוב - זה עלול להשפיע על העובר. מאידך, גם תרופות נגדן עלולות לפגוע בעובר, ולכן הדבר הנכון ביותר לעשות הוא להתייעץ עם הרופא המטפל.
אני מניח שד"ר דוידאור יכול לומר אילו תרופות נחשבות לבטוחות בדרך כלל בזמן הריון, אבל תמיד יש מקרים שיוצאים מן הכלל ובין כה וכה רוב התרופות דורשות מרשם רופא, כך שאין שום סיבה שלא להתייעץ עם הרופא המטפל.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)