לד"ר יונתן, זקוקה נואשות לעזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר יונתן, זקוקה נואשות לעזרה.
    חגית
    03/03/2016

לד"ר יונתן שלום רב,
    שמי חגית ,מזה 20 שנה סובלת מהתקפי חרדה ופאניקה המלווים בתופעות פיזיות נוראיות ומצבי רוח משתנים. בשל התקפי החרדה, אינני יוצאת מן הבית משום שהכל מפחיד אותי בעיקר הבחוץ. בזמנו הייתי באישפוז יום הכלל שילוב תרופות שלא צלח, כך שיצאתי משם לצערי,לא מאוזנת. אציין סבמהלך 20 השנה קיבלתי מגוון כדורים ( מירו, איקסל,סימבלתה, בונסרין,פרוזאק,סרוקסט, אביליפיי, פרפנאן,נוזינון, דפלפט, וולבטרן ,גילקס, ציפרלקס ועוד כמה שאינני זוכרת את שמם). היחיד שאיתו שרדתי כ8 שנים עם תנודות היה הציפרלקס עד שזה הפסיק לעבוד גם כשהעלו לי את המינון. לצערי הרב, התאלמנתי לא מזמן כך שהמפרנס היחיד שהיה איתי כבר איננו ואין לי את האפשרות לגשת לרופא פרטי (גם בשל מצבי הכלכלי הקשה -אינני עובדת -וגם בשל מצבי הנפשי הלא מאפשר לי לצאת החוצה מן הבית) השאלה הנשאלת, האם יש כדור שיוכל לעזור לי במצבי הנפשי הלא נעים בלשון המעטה ? עוד אציין שהכדורים גרמו לי להשמנה נוראית ואיבוד הלבידו. כך אני תקועה בחיי....עם פחדים, חרדות, מצבי רוח, עצבנות, חוסר שינה ,השמנה ואיבוד לבידו. לעיתים אני חושבת להתאבד , המחשבה מפחידה אותי. אנא ממך... עזרתך נחוצה לי עד מאוד. אשמח לתגובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לד"ר יונתן, זקוקה נואשות לעזרה. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/03/2016

התאמת כדור , לא פשוטה, תלויה בהיסטוריה הרפואית..
    וכן במרכיבים המשפיעים על האיזון הנפשי:
    ביולוגי ( וויטאמינים, תזונה , מצב גופני ועוד.. ), מצב פסיכולוגי, ומצב סביבתי ( עבודה, משפחה, לחצים, תחביבים ועוד..)

יש לברר את הנ''ל ולבנות את תוכנית הטיפול בהתאם.
    טיפים לשיפור המצב הנפשי:
    לשבת בשמש - בזהירות כולל הגנה ( באם אין מניעה של מחלת עור)
    פעילות גופנית ( יומית כשעה )
    וויטאמינים, B רופלקס וכן חומצה פולית משופרת OPTIMIZED FOLATE
    להגביר פעלות חברתית, לצאת לתזמן ביקורים ועוד..
    כל יום 5 דקות בלבד, לשבת לבד ללא הפרעה, 10 נשימות עמווקת, לעצום עיניים, לדמיין מצב בעוד מס חודשים, שהכל שונה, מצב גופני נפשי, חברתי, לדמיין בפרטי פרטים ( תקשורת עם התת מודע באופן עצמאי, יכול להוביל לשינוי אם מתמידים)

בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו