עזרה צריך לדעת איך להתנהג עם חבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה צריך לדעת איך להתנהג עם חבר
    בני
    20/03/2016

יש לי חבר שהתגייס לצבא ולא התאים למערכת בכלל. הוא סבל סבל נורא ואיום שהביאו אותו להרבה משברים ומצבי לחץ.בסופו של דבר החליטו לשחרר אותו ואחרי שחרורו מהצבא החלו אצלו פחדים שאולי יחזירו אותו לשם . האם אלו מחשבות שווא או סתם פחד טראומטי ?(אני רק אציין שהוא נותן הסברים משכנעים למה החזרתו לצבא היא בגדרי ההיגיון ) אשמח שתענו ותייעצו לי איך לנהוג איתו .תודה על כל העזרה שלך כל הכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא פשוט

שמוליק
    27/03/2016

שלום בני.

אינני רופא.

הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לקחת אותו למטפל מקצועי, אבל הרבה פעמים אנשים במקרים כאלה חוששים ללכת לטיפול בגלל אי אילו סטיגמות מרושעות שיש על מטפלים או בגלל חשש שסטיגמה כזו תידבק עליו אם הוא ילך לטיפול.

במקרים כאלה, אסור לנסות להפעיל כוח או לעשות מעשים שעלולים לפגוע באמון של החבר בך.

אני מקווה שהעניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר, אבל צריך גם לדעת שלא תמיד מצליחים.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה צריך לדעת איך להתנהג עם חבר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/03/2016

המלצה הכי טובה, לעודד שיפנה לאיש מקצוע לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו