מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה כבר בלי תקווה בבקשה תעזרו לישון21/03/2016
שלום אני צריכה בבקשה את הייעוץ שלכם בדחיפות אני במצוקה נפשית קשה מאוד והסיפור שלי לא מתאים שארשום בפורום אני חייבת לדבר עם רופא שיבין תמצוקה שלי ופניתי לכל הגורמים וסגרו עליי תדלת והשאירו אותי לדמם נפשית וכל זה בעקבות סיפור מסויים אני מרגישה שאין לי עזרה ואף אחד לא מבין אותי אשמח אם תוכלו להפנות אותי לרופא שאוכל להתקשר אליו שידריך אותי מה לעשות כי מרגיש לי שהדרך האחרונה זה לשלם לעורך דין את כל כספי שיזעק ויסדר לי את המצב שנגרם לי ואני כמובן שמאוד רוצה להתמודד בכוחות עצמי ולא לשלם לעורכי דין אשמח לייעוץ עם רופא בטלפון בבקשה שיעזור לי במצוקה הקשה ויכוון אותי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה פשוט לא מקובל
שמוליק21/03/2016שלום נטע.
אינני רופא.
זה פשוט לא מקובל לטפל דרך הטלפון. גם אם מדובר בטיפול פסיכותרפויי (טיפול באמצעות שיחות). הדרך המקובלת היא לקבוע תור לטיפול בשיחה ולא לנסות לקבל את הטיפול דרך הטלפון.
מה שניתן לעשות דרך הטלפון, זה אולי לתאר בקצרה את הבעייה על מנת לבחון התאמה בסיסית בין המטפל למטופל, אך לא מעבר לכך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה שמוליק
שון24/03/2016היי שמוליק תודה על המענה אני לא רוצה טיפול אני רוצה שיחה של דקה שתכוונו אותי מה לעשות כי אני במצב שלא יודעת כבר מה לעשות ולמי לפנות יש דרך לשלוח תשאלה שלי שלא תופיע בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לנסות לפנות לרופאים במייל
שמוליק27/03/2016שלום נטע.
זו העצה שלי.
המייל של הרופאים המנהלים את הפורום מופיע אם מעבירים את העכבר ליד התמונות שלהם.
אפשר לנסות לחפש בגוגל רופאים נוספים שמפרסמים את המייל שלהם, ולקוות שאחד מהם יענה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)