מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקב אירוע טראומטי, קלונקס כל יום לפני השינהטל21/03/2016
אני בתחילת טיפול מחודש של ציפרלקס והתופעות מחריפות כרגע.
האם אפשרי לקחת קלונקס 0.25 ואף יותר לפני השינה כל יום כדי לישון טוב וגם כדי לקום בבוקר רגוע לחודש עד שהציפרלקס יתחיל לעבוד?
כרגע לוקח פעם ביום 0.25, האם זה תקין? שמעתי שיש אנשים שלוקחים גם חודשים ואף שנים ויכולים לנהל חיים תקינים, אני כרגע לא מתפקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אתה לא ישן טוב?
רונן22/03/2016מה מפריע לך לישון טוב? חוסר שינה בעצמו גורם לדיכאון וחרדות מה התחיל אצלך קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאון ואוף שנים
טל22/03/2016החרדות מגיעות מאירוע שעברתי לארחונה אבל יש לי הסטוריה ארוכה של חרדות ודיכאון, חזרתי עשכיו מהפסיכיאטרית ברמת חן שנתנה לי סראקוול לפני השינה. אני בקושי יכול לטפל בעצמי, בקושי אוכל, רועד ומחשבות של מוות מציפות אותי, אני זקוק להשגחה ותמיכה, אני חי לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך פייסבוק
רונן23/03/2016אני אנסה לעזור לך יש לי המון ניסיון בנושא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב אירוע טראומטי, קלונקס כל יום לפני השינה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/03/2016לא מומלץ מעבר לחודש, זה כדור נוגד חרדה ולא כדור שינה.
יש לתת מענה לתסמונת הקלינית, טיפול תרופתי מתאים, שיחות , שינוי סביבתי ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)