עקב אירוע טראומטי, קלונקס כל יום לפני השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקב אירוע טראומטי, קלונקס כל יום לפני השינה
    טל
    21/03/2016

אני בתחילת טיפול מחודש של ציפרלקס והתופעות מחריפות כרגע.

האם אפשרי לקחת קלונקס 0.25 ואף יותר לפני השינה כל יום כדי לישון טוב וגם כדי לקום בבוקר רגוע לחודש עד שהציפרלקס יתחיל לעבוד?

כרגע לוקח פעם ביום 0.25, האם זה תקין? שמעתי שיש אנשים שלוקחים גם חודשים ואף שנים ויכולים לנהל חיים תקינים, אני כרגע לא מתפקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע אתה לא ישן טוב?

רונן
    22/03/2016

מה מפריע לך לישון טוב? חוסר שינה בעצמו גורם לדיכאון וחרדות מה התחיל אצלך קודם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• און ואוף שנים

טל
    22/03/2016

החרדות מגיעות מאירוע שעברתי לארחונה אבל יש לי הסטוריה ארוכה של חרדות ודיכאון, חזרתי עשכיו מהפסיכיאטרית ברמת חן שנתנה לי סראקוול לפני השינה. אני בקושי יכול לטפל בעצמי, בקושי אוכל, רועד ומחשבות של מוות מציפות אותי, אני זקוק להשגחה ותמיכה, אני חי לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך פייסבוק

רונן
    23/03/2016

אני אנסה לעזור לך יש לי המון ניסיון בנושא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקב אירוע טראומטי, קלונקס כל יום לפני השינה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/03/2016

לא מומלץ מעבר לחודש, זה כדור נוגד חרדה ולא כדור שינה.
    יש לתת מענה לתסמונת הקלינית, טיפול תרופתי מתאים, שיחות , שינוי סביבתי ועוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו