מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה והכוונה בבקשה תכוונו אותי לפתרוןשון27/03/2016
היי רציתי לשאול בבקשה אם אני מטופלת שנים בכדורים וניסיתי את כל הסוגים ואני בחורה שעובדת שנים ללא הפסקות חברותית ומאוד כיפית כמו שהחברות אומרות לי בעקבות משהו שקרה לי שנפגעתי ממנו וזה לא פיזי נפשי ולקחתי את זה קשה אני לא מצליחה לצאת מהדכאון והכאב והפגיעה כל היום בוכה מסתגרת במיטה לא נהנת מכלום בוכה המון לא רוצה לצאת מהבית חוץ מהעבודה ולמיטה חוסר אנרגיה חוסר רצון בלי חשק לכלום מרגישה שאין לי עניין בחיים והדבר שמציעים לי זה תרופות לקחתי הכל אבל התרופה אולי מרגיעה גורמת להתמסטל אבל הכאב לא עובר תרופה לא משכיחה את הכאב ומרגישה שאף אחד לא באמת יודע איך להתמודד ולעזור לי ואיך לצאת מהמצב הקשה מה עליי לעשות אני כבר 99 אחוז ביאוש רציני אשמח לעזרתכם בדחיפות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי טיפולים פסיכולוגיים...
שמוליק27/03/2016שלום נטע.
אינני רופא.
אם תרופות לא עזרו - אז כנראה שצריך לנסות טיפולים פסיכולוגיים.
מה שאני יכול לעשות כחבר בפורום הוא לעודד, ואני באמת מאחל לך מכל הלב שתצליחי לצאת מזה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)