עזרה והכוונה בבקשה תכוונו אותי לפתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה והכוונה בבקשה תכוונו אותי לפתרון
    שון
    27/03/2016

היי רציתי לשאול בבקשה אם אני מטופלת שנים בכדורים וניסיתי את כל הסוגים ואני בחורה שעובדת שנים ללא הפסקות חברותית ומאוד כיפית כמו שהחברות אומרות לי בעקבות משהו שקרה לי שנפגעתי ממנו וזה לא פיזי נפשי ולקחתי את זה קשה אני לא מצליחה לצאת מהדכאון והכאב והפגיעה כל היום בוכה מסתגרת במיטה לא נהנת מכלום בוכה המון לא רוצה לצאת מהבית חוץ מהעבודה ולמיטה חוסר אנרגיה חוסר רצון בלי חשק לכלום מרגישה שאין לי עניין בחיים והדבר שמציעים לי זה תרופות לקחתי הכל אבל התרופה אולי מרגיעה גורמת להתמסטל אבל הכאב לא עובר תרופה לא משכיחה את הכאב ומרגישה שאף אחד לא באמת יודע איך להתמודד ולעזור לי ואיך לצאת מהמצב הקשה מה עליי לעשות אני כבר 99 אחוז ביאוש רציני אשמח לעזרתכם בדחיפות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי טיפולים פסיכולוגיים...

שמוליק
    27/03/2016

שלום נטע.

אינני רופא.

אם תרופות לא עזרו - אז כנראה שצריך לנסות טיפולים פסיכולוגיים.

מה שאני יכול לעשות כחבר בפורום הוא לעודד, ואני באמת מאחל לך מכל הלב שתצליחי לצאת מזה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו