התקף חרדה קשה מול ההורים, איך מפסיקים כדורי הרגעה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה קשה מול ההורים, איך מפסיקים כדורי הרגעה??
    דניאל
    27/03/2016

אומנם בתחילת טיפול מחודש של ציפרלקס,יום עשירי ,דקה וחצי של טרור על הרצפה הביאה אותי למסקנה שאני חייב להפסיק את כדורי ההרגעה לפני שאני מתמכר.
    אם אני מוריד מינון אני אהיה חרד חלקית, כל הטיפולים הפסיכולוגיים לא מדברים אליי.
    איך אני יוצא מזה? האם אפשר לחיות על כדורי הרגעה לאורך שנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר

שמוליק
    27/03/2016

שלום גיל.

אינני רופא.

אני ידוע בפורום הזה בתור אחד שנוטה חזק לכיוון של העדפת טיפולים פסיכולוגיים על פני טיפולים תרופתיים.

במקרה שלך, שאתה אומר שהטיפולים הפסיכולוגיים לא עוזרים, אז אין שום ברירה אחרת, מאשר תרופות.

החשש להתמכרות הוא חשש נכון והגיוני, אך צריך למצוא את האיזון בין התועלת לנזק.

צריך לקחת בחשבון שהתקפי חרדה פוגעים, ולא רק פגיעה נפשית, אלא גם פגיעה פיסיולוגית. הגוף והנפש קשורים יחדיו.

הייתי ממליץ לומר את הדברים לרופא המטפל, על מנת למצוא את נקודת האיזון הראוייה.

חוץ מזה, אף אחד לא אומר שתצטרך תרופות לכל החיים; יכול להיות שבמשך הזמן המצב ישתפר ויהיה אפשר לשקול הפחתת מינונים ואפילו הפסקה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טל
    28/03/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף חרדה קשה מול ההורים, איך מפסיקים כדורי הרגעה?? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/03/2016

חשוב להתחיל חצי כדור לאט.
    ייתכן והחמרה באי ש קט בתחילת הטיפול, זה חולף ובדר'כ יש הטבה
    רגיעה, שיפור במצב הרוח, הפחתת אימפולסיביות, "פחות פתיל קצר" ..
    מומלץ להתייעץ עם רופא מטפל שמכיר ולא להפסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו