מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להתאזן כבר שלוש שניםנועה02/04/2016
שלום רב,
אני זקוקה לעזה ולייעוץ מה עליי לעשות, אני סובלת מOCDעצבנות חרדות דיכאון עמיד האוסידי מתבטא אצלי בקומפולסיות ובמחשבות טורדניות ודאגות אשר לא מרפות ממני.
אני מטופלת אצל פסיכיאטר מדהים אולם כל תרופה שניסיתי נאלצתי להפסיק או כי לא עזרה לי או בגלל התופעות לוואי הקשות שלה. מבין כל התרופות של SSRI וSNRI היחידות שכן עזרו היו:
ויאפקס- הייתי במצב רוח טוב והאוסידי פחת אך התרופה גרמה לי לאי שקט ולא הצלחתי לשבת אפילו על כיסא מבלי לזוז.
פריזמה- בניגוד לויאפקס טיפלה באי שקט היה לי מצב רוח ושקט בראש אולם כל הזמן הייתי ישנה הרדימה אותי מאוד.
חוץ משתי אלה כל שאר התרופות לא עזרו לי כלל למצבי.
אני אובדת עצות לא יודעת מה לעשות כדי להתאזן כבר 3 שנים אם לא יותר אני מחפשת עדיין את התרופה שתתאים לי ותעזור לי. חשוב לי כן לתפק ביומיום ותרופה אשר מרדימה היא בעייתית לי. לא אכפת לי לקחת קוקטייל של תרופות העיקר להרגיש טוב.
אשמח לעזרה להכוונה ולייעוץ בנושא בבקשה אני חסרת אונים!!!
תודה רבה מקרב לב
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעות
שמוליק04/04/2016שלום נועה.
אינני רופא, אני סטודנט לפסיכולוגיה ממש בהתחלת הדרך.
הבסיס להצלחת טיפול הוא האמון בין המטפל למטופל, וכיוון שאת מאוד מרוצה מהרופא המטפל, אז הדבר הנכון ביותר הוא לבחון את ההצעות מולו.
ישנה בדיקה שבה לוקחים דגימה של רוק, ולפיה בודקים התאמה גנטית של התרופות. מדובר בבדיקה יקרה, וגם צריך לשלוח את דגימת הרוק לחו"ל, אבל יכול להיות שזה מה שנכון לעשות.
אני מניח שאת מקבלת גם טיפולים פסיכולוגיים בנוסף לטיפולים התרופתיים. הטיפולים המקובלים הם טיפולים קוגניטיביים התנהגותיים (C.B.T.), שבדרך כלל עוזרים. יכול להיות שצריך לשקול טיפולים פסיכו-דינמיים.
על כל פנים, ראוי לבחון כל הצעה שתקבלי, אפילו הצעה מהרופאים של הפורום מול הרופא שלך שגם את בוטחת בו, וגם הוא מכיר יותר טוב את המצב שלך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
נועה05/04/2016תודה רבה מכל הלב.
שאלה נוספת כרגע אני לא מטופלת פסיכולוגית ואני כן מחפשת פסיכולוג
טוב מתמחה בהפרעות OCD ומטפל בCBT האם אתה מכיר פסיכולוג/ית טוב מהמרכז?
אשמח להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
רונן05/04/2016אשמח לייעץ לך יש לי ניסיון רב וגם להפנות אותך לרופא שבוודאות יתאים לך טיפול שיאזן אותך. שאלה לי אליך...כמה זמן לקחת את הויפאקס ואיך היה לך תהליך הגמילה ממנו
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נועה05/04/2016את הויאפקס לקחתי במשך חצי שנה והרגשתי טוב מבחינת המצב רוח החיסרון היחיד שלו היה שהוא גורם לאי שקט לקפיציות כזו.
הגמילה ממנו הייתה קשה אחרי שהפסקתי אותו הייתי ללא כל טיפול והדיכאון החמיר מאוד ונוספו התקפי זעם שלא היו לי.
אשמח להמלצה על רופא טוב ופסיכולוג אם תוכל לעזור לי אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נועה
רונן06/04/2016לא אוכל לכתוב לך את שם המטפל פה בפורום היות והפורום בעצמו מנוהל עלידי מטפלים בתחום. אני בפייסבוק ronen berko אני אדריך אותך ואפנה אותך למטפל. אין דבר כזה שאין טיפול או אין מה לעשות !!! יש טיפול ודרכי פעולה לכל דבר ואת לא צריכה לסבול יותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)