מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה - מבקש טיפול מיידירן03/05/2016
שלום, יש לי עבר פסיכיאטרי עשיר, הפרעה בי פולארית ועוד כל מיני דברים בעבר, טופלתי כבר במלא כדורים וכיום ליתיום 1200 וולבורטין 30 וסרקוואל 100, בעבר היו גם קסנקס, ציפרלקס, מירו, רסיטל זיפרקסה ועוד.... אני מצליח לחיות ולהתמודד עם הכל בעזרת עבודה קשה בלבד ואי וויתור עצמי. יש דבר אחד שלא התגברתי עליו וזה התקפי החרדה, התקפים קשים מלווים בזיעה קרה בפנים ותחושת סחרחורת וערפל, משהו שאיני יכול להסתיר כשקורה בציבורי, טיפלתי במשך שנה בעזרת cbt והייתה הצלחה גדולה כמו לעשות המון דברים ללא אהובי הקלונקס וגם לצאת מהבית בלעדיו. בחודשים האחרונים ההתקפים חזרו וכמובן שהפחד מהן גבר וכל המעגל הזה, לאחר כל הנסיונות אני מודה שכבר אין לי כוחות נפשיים לטפל יותר חוץ מאשר כדור, גם הבי פולאר שתופס את כל חיי ואין לי כוחות נפשיים להתקפים האלו - האם יש כדור ספציפי שאפשר להוסיף לליתיום ולוולבורטין ולסרקוואל 100 שאני לוקח שיתקוף את הזוועה הזו כי כל מה שאני לוקח לא עוזר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה - מבקש טיפול מיידי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/05/2016יש צורך בבדיקה מסודרת, הערכה ובניית תוכנית טיפול מקצועית.
על פי התיאור הנ״ל
יש לישקול להפסיק וולבוטרין בנדרגה ולעלות סרווקאל xr..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)