שלום רב. זה דחוף. אני לבד בעולם על רקע סכסוך משפחתי על ירושה ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב. זה דחוף. אני לבד בעולם על רקע סכסוך משפחתי על ירושה ועוד
    גלי
    09/05/2016

אני נמצאת בהליכים משפטיים מאוד קשים מול המשפחה כבר 6 שנים. הם לא מרפים. זה מאוד מתיש והורג אותי לאט לאט. הם עשו דברים איומים

קשה לי מאוד גם להגיע לדיונים. גם עורכי הדין חזירים ובלתי נסבלים

לאחרונה יש לי קושי רב לצאת מהבית. תוקפות אותי חרדות

רופא המליץ לי על PAROTIN . לפני שאני מתחילה עם תרופה זו רציתי להיות בטוחה שאכן PAROTIN עדיפה על פלוטין שיש לי בבית

תוך כמה ימים תרופה זו מתחילה להשפיע

הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדאי לבדוק גם את הנושא המשפטי

שמוליק
    09/05/2016

שלום גלי.

אינני רופא.

אין לי תשובה לשאלתך, אבל נראה לי חשוב לומר שהנושא המשפטי עצמו, משפיע על המצב הנפשי, ולכן כדאי לבדוק עם משפטן את המצב.

לא מזמן היה לי משפט שבו הייתי הנתבע. אע"פ שזכיתי והתביעה נדחתה, חשתי על בשרי את הצער. העורך דין של התובע גם כן היה מעצבן. זו כנראה דרך שבאמצעותה מנסים להתיש את הצד השני.

לא ברור לי האם את נעזרת במשפטן, אבל אם לא, אז כדאי להיעזר. אם הוא יגיד שהעניין שלך צודק ושיהיה ניתן להוציא את הצדק בבית המשפט - זה יחזק אותך ויקל עלייך את ההתמודדות.

גם אם הוא יגיד שלא נראה לו שיש סיכויים טובים - תהיי שלימה עם עצמך אם תחליטי למצות את ההליך מתוך ידיעה ברורה על סיכוייו, מבלי שיהיו הפתעות בלתי צפויות לרעה.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שמוליק

גלי
    26/05/2016

אני בהליכים האלה כבר 6. שנים. בטח לא צריך לציין שלהלחם ב""""משפחה"""" בבית משפט זה מצב בלתי נסבל.

ברור שאני מיוצגת ועורכי הדין מאוד חזירים ומעצבנים כך שנוצר מצב שאני נלחמת בשתי חזיתות ולבד !!!! כשאחת קצת פחות קשה

ולכן אשמח מאוד אם תעזור לי. מניחה שתגיע לאימייל שלי דרך המערכת כאן. זה מאוד דחוף

תודה
    גלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב. זה דחוף. אני לבד בעולם על רקע סכסוך משפחתי על ירושה ועוד - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/05/2016

פארוטין ( סרוקסט, פארוקסטין)
    מאוד מרגיע , מאוד משמין, מאוד יעיל באי שקט קשה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ד"ר דוידאור. עזרת לי

גלי
    26/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו