מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על סף ייאוש/ אשפוזסאני14/05/2008
לכמה שיותר עצות.....
אימי קרוב לגיל 50 וליפני 6 בערך החלה להראות סימנים של פארנויה (חוששת שעוקבים אחריה
מקבלת מסרים אלוהים יודע מאיפה , חושבת שכולם עושים לה דווקא בצורה קיצונית בסיטואציות שונות) בעקבות... היא פוטרה מעבודתה ומאז יושבת בבית ובקושי יוצאת. היא מסרבת להכיר במצבה וחושבת שהכל בסדר איתה.
אין אפשרות לאשפזה מאחר והיא לא מסוכנת לעצמה או לאחרים,אבל אני כבר משתגעת ואובדת
עצות. אין מישהו שיכול לתת לי מרשם בלי שהיא תהיה נוכחת...?
בבקשה עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסאני
ד''ר ערן ואדים הראל18/05/2008יש שתי אופציות. האחת היא לפנות לרופא המשפחה של אמך, לספר לו מה קורה איתו ולבקש ממנו לעשות ביקור בית. זה מתפקידו של רופא המשפחה והוא מוכשר לכך. במידה ואופציה זו אינה נראית לך האפשרות השנייה זה להזמין ביקור בית מפסיכיאטר באופן פרטי.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ואדים
סאני18/05/2008אני ממש מודה לך על תשובתך ,השאלה היא במידה והיא לא תפתח לו את הדלת מלכתחילה תהווה בעיה ווהוא לא יוכל להיכנס בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסאני
ד''ר ערן ואדים הראל18/05/2008השאלה היא גם מה רוצים להשיג בביקור בית. אם יש במצבה של אמך מסוכנות לעצמה או לסביבה או שיש הזנחה עצמית קשה או פגיעה באורח החיים התקין של הסובבים אותה אזי יש עילה להוציא הוראת אשפוז, הווה אומר אשפוז בכפייה. לשם כך גם אם לא תפתח את הדלת רופא המשפחה יוכל להתרשם ולבקש מהפסיכיאטר המחוזי לאשר הוראת בדיקה. הנושא הינו רגיש ומורכב, היוועצי בפסיכיאטר.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)