מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי עוברות תופעות לוואי בתחום המיניענבל08/06/2016
הי ברצוני לשאול שאלה שמיועדת לכל משתמשי הפורום והאנשים הנמצאים בו .משתמשי הפורום אשמח אם תעזרו לי. כרגע עברו שבועיים מאז החלפת התרופה ואני לא מרגישה שינוי בתחום המיני. בעקבות כך השאלה היא -כמה זמן לקח לכם לכל אחד ואחד מכם שתעבור לו התופעת לוואי המינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי לא עבר עד שהפסקתי
שמוליק09/06/2016שלום ענבל.
אצלי זה לא עבר עד שהפסקתי את הטיפול התרופתי.
אין לראות בכך עידוד להפסיק את הטיפול התרופתי, בוודאי שלא מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.
צריך לדעת שישנן מספר משפחות של תרופות שפגיעה בתיפקוד המיני היא תופעת לוואי שכיחה שלהן (נוגדי דיכאון ונוגדי פסיכוזה), וכל מטופל מגיב אחרת לתרופות, וגם מי שסובל מתופעות הלוואי - עדיין יכול להיות שהתועלת מרובה על הסבל מהקשיים בתיפקוד המיני, כך שנדרש שיקול דעת של כל מקרה לגופו.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על השאלה והתייחסת לדבר אחר
ענבל09/06/2016השאלה היא כמה זמן לאחר שהפסקת את התרופות ,עבר לך הבעיית תפקוד המינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך חצי שנה
שמוליק09/06/2016שלום ענבל.
מצטער שלא הבנתי נכון את השאלה.
בכל אופן, הבעיות בתיפקוד המיני לא הפריעו לי יותר מדיי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי עוברות תופעות לוואי בתחום המיני - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2016זה מאוד אישי, יש סיכוי שהתופעות יחלשו..
באם לא עובר, ניתן לשקול לשנות טיפול
או להוסיף תרופה אשר תפחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לכל בעיה בתפקוד המיני יש פתרון
לא ידועה19/06/2016אני לא יכולה להימשך מינית לאף אדם מאז לקיחת התרופות, ולבעיה הזאת אין פתרון אם זה לא עובר מהתרופות , אם היה אז הייתי רגועה, אבל התרופות יודעות לעשות נזק שלא תמיד למדע הרפואי של היום יש פתרונות ואני מאחלת לכל הפסיכאטרים הרוצחים לחטוף שבץ אמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)