מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום בעניין אנהדוניה - האם יש עוד מה לנסות חוץ ממה שניסיתי?דניאל09/06/2016
שלום וברכה,
אני חושב שיש לי הפרעת אישיות סכיזואידית או אנהדוניה חוסר הנאה.
הייתי כבר אצל כמה רופאים, לקחתי כבר כמה סוגים של SSRI, וגם קלונקס ולוריוון (שלא ממש עזרו)
הפסקתי עם כל התרופות והרופאים (רק 150 מ"ג פבוקסיל כל יום אני ממשיך).
מצאתי תחביבים במחשב באינטרנט, בהם אני מתעסק לרוב. צפייה בסרטים גם.
לאחרונה התחלתי פרוטיאזין וזה ממש עזר התחלתי יותר להרגיש הנאה, ולמרות שהכדור לא ממש ממכר, כן הגעתי למקסימום מינון שלו, ועכשיו אני מרגיש קפוא כזה, בלי חשק גם לתחביבים הרגילים שלי.
1) איך תרופה שבמקורה לאלרגיות השפיעה עליי ממש מעולה?
2) יש טעם ללכת שוב לרופא וע"פ הסיבה שפרוטיאזין עזר לי הוא יבין איזו תרופה תעזור?
3) Wellbutrin - וולבוטרין יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בעניין אנהדוניה - האם יש עוד מה לנסות חוץ ממה שניסיתי? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/06/2016פרוטיאזין מאוד מרגיע
המרכיב של החרדה והלחץ כנראה היה בולט ומשמעותי.
חובה אבחון נכון, ואז ניתן להתאים טיפול.
במקרים שנוגדי דיכאון וחרדה , SSRI, SNRI, יכולים להוביל להחמרה, אי שקט, רגזנות ועוד.. יש לשלול הפרעה דו קוטבית לא טיפוסית
BIPOLAR AFFECTIVE NOS
ממליץ הערכה פסיכיאטרית חוזרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)