מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש שהחרדה חזרה, חייב תשובה בהקדם האפשרייוסי18/06/2016
שלום רב, בעבר הייתה לי חרדת נהיגה קלה. בכמה נסיעות חשתי שאני חייב לעצור בצד עקב קושי בנשימה, ובנסיעות אחרות לקיתי בחרדה במצב של עמידה בפקק או ברמזור. טופלתי בויאפקס במשך חודשים, וכל התופעות נעלמו. לפני ארבעה חודשים הטיפול הופסק. בחודש שעבר קיבלתי מינון יתר בהרדמה מקומית במהלך טיפול שיניים. כתוצאה מכך פוניתי למיון ולאחר בדיקות שוחררתי לביתי. אלא שמאז אני חש שהחרדה חזרה. בבדיקות דם שנעשו לי בעקבות חולשה פיזית התברר במקביל שיש לי מחסור בוויטמין בי 12. התחלתי לקחת את הוויטמין וחל שיפור בתחושה הפיזית. אלא שבתחושה הנפשית יש עליות וירידות. בנוסף לכל אלה, בעוד חודש אני טס עם משפחתי לחו"ל ולצערי התחלתי לפתח מחשבות טורדניות בנוגע לטיסות. מה עליי לעשות? ואבן מרופא המשפחה לצורך הטיסות יספיק? לחזור לפסיכיאטרית כדי לשוב לוויאפקס? אני ממש אובד עצות. תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי, לפסיכיאטרית
שמוליק22/06/2016שלום יוסי.
אינני רופא.
לדעתי, כדאי לחזור לפסיכיאטרית כי גם היא יכולה לתת ואבן, ורוב הסיכויים שהיא תוכל לבצע הערכה מקיפה יותר מאשר רופא המשפחה, ועם ההערכה המקיפה יותר, יהיה ניתן למצוא פיתרון טוב יותר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)