הפסקה בהדרגה של ציפרלקס לקראת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה בהדרגה של ציפרלקס לקראת הריון
    חנה
    19/06/2016

ערב טוב!
    אני בת 34, נשואה +2. בשנה וחצי האחרונות נטלתי ציפרלקס 15 מ״ג. הסיבה היא ocd שאני חיה איתו כבר שנים... לא מדובר במצב שאני לא יכולה לחיות איתו, אני בסה״כ בסדר, פשוט חשבתי לנסות לשפר את איכות החיים שלי ולכן התחלתי ליטול את התרופה. בפועל- אני לא באמת חושבת שהתרופה שינתה משהו, וכל התקופה התלבטתי האם בכלל כדאי להמשיך בזה. נכון להיום אני מתכננת ב״ה להיכנס להריון עוד כחודש, ואני רואה בזה הזדמנות טובה להפסיק ליטול את התרופה. השאלה שלי היא כיצד לעשות זאת בהדרגה? נשארה לי עוד קופסא וחצי- כיצד הכי נכון לעשות זאת? ובבקשה, אל תייעצו לי להיפגש עם פסיכיאטר- כי אין לי זמן וכח לזה.... תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים??

חנה
    26/06/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא פסיכיאטר אז רופא משפחה

שמוליק
    26/06/2016

שלום חנה.

אינני רופא.

בעיקרון צריך להפסיק בהדרגה, ובאמת שהיה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל, אך כיוון שאין לך כוח ללכת לפסיכיאטר, אז הייתי ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה, מחד הוא לא פסיכיאטר, ומאידך הוא אמור להכיר את המצב שלך.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקה בהדרגה של ציפרלקס לקראת הריון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/07/2016

יש צורך לעשות זאת תחת מעקב פסיכיאטר
    לוסטראל הכי בטוח בהריון ובהנקה.
    בכל מקרה חובה להתייעץ עם המרכז הטראטולוגי של משרד הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו