בבעייה בחיים ולא יודע מה לעשות נמאס לי מהכל אני מרגיש גמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבעייה בחיים ולא יודע מה לעשות נמאס לי מהכל אני מרגיש גמור
    נאור
    23/06/2016

לא יודע מאיפה להתחיל אני ממלא בבעיות קושי להסתכל בעיניים וקושי להסתדר חברתית בכל מקום שאני נמצא ובעיה שממש מפריעה ומפטרים אותי על זה ובחיים לא הצלחתי לעבוד 3 יום ובכלל פעם הייתי אומר לעצמי שאני לא יכול לעבוד ולא עבדתי אבל מה שאני בא להגיד זה שאני כל הזמן מעופף לא מרוכז לא כאן וזה חזק מדי ובלי שליטה זה פשוט מטורף אני תקוע באותו רגע במקום וזה ממשיך כאילו חסר לי חמצן בראש ..אני בן 24 עוד לא אובחנתי בכלום וחבל שלא עשו לי אבחנה מגיל קטן להכל מהכל אולי אני צריך קצבה לא מצליח להתקיים ולא כלום ומה אני עושה אם הריחוף הזה תמיד? תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפנות לפסיכולוג או פסיכיאטר

שמוליק
    24/06/2016

שלום נאור.

אינני רופא.

נראה שהדבר הפשוט ביותר שצריך לעשות הוא לפנות לפסיכולוג או פסיכיאטר ולבדוק האם המצב שלך אכן מצדיק הגשת תביעה לקיצבת נכות. גם אם המסקנה תהיה שלילית - יהיה אפשר לבחון מהן הדרכים להתמודד עם הקשיים.

שיהיה כל טוב.

שבת שלום,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבעייה בחיים ולא יודע מה לעשות נמאס לי מהכל אני מרגיש גמור - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/07/2016

הטיפול הכי טוב מבחינתי:
    SSRI + היפנוטראפיה ( היפנוזה רפואית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו