מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבחון פסיכיאטרי- איפה? כמה זה עולה?פני28/06/2016
שלום
רציתי לדעת איפה אני יכולה לעשות איבחון פסיכיאטרי.
עשיתי איבחון לפני 10 שנים, דרך קופת חולים (האיבחון בוצע בגהה). ללא עלות.
עכשיו אני לא יודעת לאן אני אמורה לפנות, איפה אני יכולה לקבל איבחון מדוייק וכמה זה אמור לעלות לי.
אין לי יכולת לשלם יותר מידי כסף, אני משתכרת כנכה ולא עובדת.
אני גרה במרכז
אשמח למענה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצורך מה?
שמוליק28/06/2016שלום רב.
איבחון פסיכיאטרי לא עושים סתם כך. צריכה להיות לכך מטרה, כגון: טיפולית, חוות דעת (למשל לצורך הוצאת רשיון נהיגה, או רשיון לנשיאת נשק), להגשת תביעה לקיבצת נכות, וכיו"ב.
אם תפרטי בשביל מה את צריכה איבחון, יהיה אפשר לנסות לעזור.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, פירוט הסיבה:
פני28/06/2016אף פעם לא התעסתי באיבחון עצמו, התיחסתי לדיכאון לחרדות והOCD.
לא מזמן שמתי לב שיש לי גם אישיות גבולים שכתובה באיבחון, והדבר מאוד מבלבל אותי.
לכן, אני רוצה חוות דעת נוספת, כדי לדעת איזה טיפול מדוייק לקבל, ומעבר לזה- להיות מודעת באופן מוחלט לבעיה האמיתית שלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק, שאלה קטנה
פני29/06/2016אני יודעת שאתה תופס פה מקום גדול וקשה להגיב לכולם..
אז אקצר זאת לשאלה ישירה- האם מכון של פסיכיאטרים יכול להציע לי סוג של איבחון טוב?
תודה
ובכלל תודה לכל האנשים שאתה עוזר להם כאן, אתה מחייה את הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי, הטיפול חשוב יותר מהאיבחון
שמוליק29/06/2016שלום.
סביר להניח שמכון של פסיכיאטרים יוכל לתת איבחון, אבל כיוון שבסופו של דבר המטרה היא לדעת מהם הקשיים ולטפל בהם, אז טיב הטיפול חשוב יותר מהאיבחון.
יש ב DSM ה-מ-ו-ן איבחונים, כך שאם תלכי ל-10 פסיכיאטרים שונים, תקבלי 10 איבחונים שונים, אם כי סביר להניח שיהיה דמיון רב בין האיבחונים השונים.
הגורם החשוב בהצלחת הטיפול (שאינו מבוסס רק על תרופות) הוא הכימיה שיש עם המטפל.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך קופת חולים
שמוליק29/06/2016שלום רב.
נראה שצריך לבקש הפנייה לפסיכיאטר מרופא המשפחה (יכול להיות שאפשר גם בלי; צריך לבדוק מהם הנהלים. ואם כבר יש לך רופא פסיכיאטר דרך הקופה, אז צריך לבדוק מהם הנהלים של בקשת חוות דעת נוספת.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבחון פסיכיאטרי- איפה? כמה זה עולה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/07/2016ניתן לעשות בקופת חולים, מינמלי או באופן פרטי.
אני שם דגש על אבחון , פגישה ראשונה שעה וחצי,
יסודית, הכוללת התרשמות אבחנתית ובניית תוכנית טיפול אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)