הדרדות במצב הנפשי - זעם וכעס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרדות במצב הנפשי - זעם וכעס
    מתעניינת
    13/07/2016

שלום דר. אני סובלת ממספר רב של בעיות הכוללות אישיות גבולית, פוסט טראומה והפרעת הסתגלות המעורבת בדיכאון וחרדה. תקופה די רצינית לא הייתי בטיפול וניסיתי לשלוט במצב בעצמי ודי הצלחתי. לאחרונה התחלתי להרגיש זעם בלתי נשלט ומחשבה שכולם נגדי ורוצים לפגוע בי.. בעיקר כלפי אנשים כלפי... נהייתי בלתי נסבלת... האם זה אכן הדרדרות במצב ועם צריך לפנות לפסיכיאטר על מנת לפתור את הבעיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוודאי!!!

שמוליק
    14/07/2016

שלום רב.

אינני רופא.

התיאור שלך אינו מטיל שום ספק בצורך בטיפול. ד"ר דוידאור (מנהל הפורום) סיפר הרבה פעמים שיש מטופלים שמגיעים אליו ואומרים שהם הרימו ידיים והחליטו ללכת לטיפול. הוא אומר שללכת לטיפול זה ההיפך הגמור מלהרים ידיים; זה לקחת אחריות ולהתמודד.

צריך אולי לבדוק את החשש מללכת לטיפול. יכול להיות שכמו אצלי, היו אי אילו "פשלות" של רופאים פסיכיאטרים שגרמו לך לרתיעה.

אצלי ה"פשלות" היו כל כך גדולות עד כדי כך שהיית אמור להיות סיינטלוג מושבע, אבל בסופו של דבר זה לא קרה...

אם ההשערה שלי נכונה - אולי אוכל לתרום מנסיוני האישי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא ממש הסיבה.... מצטערת

מתעניינת
    14/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו